Danas BLIZANCI olako obećavaju sve, dok RAKOVI zvocaju zbog sitnica

Dnevni horoskop za 05.08.2019.

102

Ovan
Morate prihvatiti razlike između vas i druge strane, bilo da je posao ili veza u pitanju. Dosta pozitivna energija vas vas vodi pa bi bilo dobro da je iskoristite što bolje.

Bik
Odustajete od nekih planova i opuštate se uz najbliže i najvolejnije. Iskoristite dan za neke aktivnosti koje će vam podići raspoloženje.

Blizanci
Ne obećavajte olako, jer trenutno nemate dovoljno fizičkih i mentalnih resursa ni sa za sebe. Dan je odličan za druženje i zabavu.

Rak
Sitničavi ste i iscrpljeni. Pokušajte da ne obraćate pažnju na sve i svašta, već se fokusirajte na krupnije probleme.

Lav
Duhoviti ste i spremni da pokažete svima koliko vredite, specijalno na poslu. Ako ste krenuli u kupovinu, onda se odlučite za onu koja je skromnija.

Devica
Kidate se i nervirate zbog posla i neodgovornih saradnika. Ne trpite nikoga ni jedan minut, a to se odražava na sve odnose.

Vaga
Danas ste previše osetljivi pa ne trpite ni posao ni voljenu osobu. Iako su on ili ona spremni na kompromis, vi niste pa se danas malo udaljavate.

Škorpija
Uspeh na radnom mestu vas čini raspoloženijim i daćete sve od seba da uspete. Povučeni ste u emotivnim odnosima, što može doneti nestabilnosti i nesporazume.

Strelac
Maksimalno ste angažovani da realizujete planove vezane za prijatelje i putovanje, kako biste iszbegli razmišljanje o finansijama.
Niste opušteni do kraja.

Jarac
Morate da poradite na samopuzdanju i samokontroli jer ste se malo pogubili. Imate previše posla i snagu trošite na diplomatiju.

Vodolija
Klackate izemđu mana i vrlna partnerskog odnosa, pa niste baš najkoncentrisaniji. Prija vam osamljivanje i ne tako težak rad.

Ribe
Niste načisto sa saobom da li vam je potrebna promena posla ili ne, jedini što znate da vam ovako ne ide. Pričekate do sledeće
nedelje za konačne odluke.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...