Detalji napada na Bezbradicu: Bivši košarkaš napadnut na kućnom pragu

322

Beogradska policija intenzivno traga za Dušanom S. (27), koji se sumnjiči da je tokom minule noći pretukao bivšeg košarkaša Partizana Nemanju Bezbradicu, piše Blic.

Dušan S. za kojim je potraga u toku je, kako saznajemo, sin poznatog beogradskog biznismena. Policija je danas, tragajući za napadačem, pretresla i kuću Dušana S. koja se takođe nalazi u Jakovu.

Komšije porodice Bezbradica kažu da su šokirane napadom na nekadašnjeg košarkaša.

„Čuli smo da je Nemanja napadnut s leđa, kukavički. Parkirao je automobil, izašao iz njega i krenuo ka kući. Na samo dva metra od ulaza pojavio se taj nasilnik i zadao mu nekoliko udarca od pozadi. Verovatno ga je čekao u obližnjem žbunu i nakon što ga je udario nekoliko puta, pobegao je“, kažu zaprepašćene komšije pokazujući mesto na kojem se dogodio napad.

Pretučen bivši košarkaš Partizana

Komšije Bezbradica kažu da su ogorčeni zbog napada na bivšeg košarkaša.

Dodaju i da su čuli da policija traga za Dušanom S. Brat osumnjičenog za napad je u svojstvu građanina dao izjavu policiji, nakon čega je otišao kući. Interventna jedinica policija je danas upala u kuću porodice Dušana S. koja je tvrdila da nije kod kuće.

O motivu napada na košarkaša od jutros se nagađa u Jakovu. Pojedine informacije govore da je po sredi sukob zbog devojke, ali niko to sa sigurnošću nije mogao da tvrdi.

 

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...