Vulin: „Oluja“ se prema Srbima više nikada neće ponoviti

249

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da se „Oluja“ prema Srbima više nikada neće ponoviti dodajući da „neka o tome niko ne sanja“.

„Ako je u Hrvatskoj spremaju za nekog drugog to je već njihov problem. Srbima nemojte pretiti“, rekao je Vulin, komentarišući obraćanje hrvatskog ministra odbrane Damira Krstičevića na prijemu za ratne zapovednike u Kninu povodom 24. godišnjice operacije „Oluja“, u kome je rekao da je hrvatska vojska spremna na nove „Oluje“.

Vučić: Srbi i Srbija nisu nestali, zemlja nam je snažnija nego što je bila

Vulin je rekao da „ne postoji zemlja na svetu koja se raduje proterivanju svojih državljana i ne postoji zemlja u Evropi koja se još drži fašističke ideologije i prakse kao što to čini Hrvatska“, prenelo je ministarstvo odbrane.

„Slaviti zločinačku ‘Oluju’ mogu samo oni kojima je normalno da se polažu venci na grobove ustašama i kojima je normalno da se ne poštuje ni Ustavni sud, samo ako je omogućio upotrebu ćirilice. Srbija ne želi ni pedalj Hrvatske, a sve manje je žele i Hrvati koji je masovno napuštaju“, izjavio je Vulin.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...