„YouTube“ uvodi promene, one će se naplaćivati, evo i koliko

516

Koliko puta vam se desilo da tokom slušanja muzike preko YouTube-a poludite kada ostanete bez interneta, a da ne govorimo o sponzorisanim objavama u vidu spotova koji vam remete omiljenu plej listu? E, pa, sada konačno možete da odahnete pošto je najpopularnija platforma za audio i video snimke uvela opciju koja počinje sa radom i u Srbiji, a koja vam omogućava da besprekidno slušate i gledate omiljeni sadržaj, čak i kada ste bez interneta, prenosi Blic.

Svi korisnici YouTube-a iz Srbije primetili su da prilikom odlaska na popularnu platformu u donjem levom uglu imaju opciju Premium, a koja  im ako je aktiviraju omogućava mesec dana besplatnog korišćenja ove opcije.

Pored toga što nudi gledanje sadržaja bez reklama, donosi i novinu u vidu toga da korisnik može da koristi YouTube i kada je bez van internet.  Premium je naslednik servisa YouTube red.

Kako se navodi, oni koji budu želeli da posle mesec dana nastave sa korišćenjem Premium opcije, moraće za tu uslugu da plate 749 dinara. Za taj novac korisnici će moći da gledaju klipove na telefonu u pozadini dok na telefonu ili tabletu rade nešto drugo, ali i da preuzimaju sadržaj.

Ova novina je takođe donela I dozu straha kod korisnika, pošto su mnogi pomislili da najpopularnija platforma za audio I video sadržaj neće vise biti besplatna. Njihov strah je opravdan po isteku probne verzije, ali će I dalje moći da besplatno gledaju I slušaju sadržaj. Doduše,  sa velikom dozom strpljenja pošto će I dalje morati da odbrojavaju sekunde kada im tokom slušanja omiljene pesme iskoči reklamni spot. Oni koji budu želeli to da izbegnu, neka se spreme da plate skoro 800 dinara, što je ništa ako uzmemo u obzir broj reklama koji ume da se pojavi između nekoliko klipova na YouTube – u.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...