Carinici kod dvojice Albanaca pronašli cevi za mitraljez i to nije sve, evo šta se još nalazilo kod njih

303

Carinici su u saradnji sa policijom, tokom večeri, na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj dvojice kosovskih Albanaca da prokrijumčare dve cevi za protivavionski mitraljez, kao i oprugu i zatvarač za to oružje, prenosi RTS.

Oružje je otkriveno kada su dežurni carinski službenici izdvojili „audi“ nemačkih registarskih oznaka za detaljnu kontrolu, a kada su putnici ponodili novac kako bi izbegli kontrolu, to je samo potvrdilo sumnje carinika da se u vozilu nešto krije.

Braća iz Gnjilana, koji su se uputili u Nemačku u automobilu su skrivali delove za protivavionski mitraljez, 30.000 očigledno lažnih evra sa kineskim logom, ali i zastavu terorističke OVK.

Putnik šokirao carinike na beogradskom aerodromu, pa pokušao da se opravda

Cevi za protiv-avionski mitraljez bile su sakrivene između naslona zadnjeg sedišta i gepeka, zatvarač su stavili u tapacirung, a oprugu pored akumulatora. Lažni evri nađeni su u torbici koja se nalazila u automobilu.

Carinici i policija su o slučaju odmah obavestili Tužilaštvo, a automobil je poslat na dodatni pregled skenerom kako bi se utvrdilo da li se u njemu još nešto krije.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...