Poznati glumac stigao u Beograd, Mornaričke foke blokiraju centar (FOTO)

519

Poslednjih godina Srbija je postala zanimljiva za snimanje filmova i serija stranih televizija pa nam često dolaze i poznate ličnosti koje u njima glume, piše B92.

Popularni glumac Dejvid Borijanaz, zvezda serija „Bafi ubica vampira“, „Anđeo“ i „Bouns“, doputovao je u Beograd kako bi snimao treću sezonu vojne drame „SEAL Team“ televizije CBS.

Glumac je oduševljen našom prestonicom, a o tome svedoče brojne fotografije i snimci koje je objavio na svom profilu na Instagramu.

Dejvida su slikali u centru grada, tačnije u Knez Mihailovoj ulici dok je snimao prve kadrove treće sezone u kojoj glumi Džejsona Hejza. Pored njega, tu su i Džesika Pare i Maks Tiriot.

Kako javlja RTS, zbog snimanja serije „Seal team“, saobraćaj će biti privremeno zatvoren sutra i u nedelju.

Terazije će sutra biti zatvorene u delu od raskrsnice sa Prizrenskom do Palate „Albanija“, kao i deo od Palate „Albanija“ do Ulice kralja Milana od 11 do 13 časova, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Na ovoj deonici će vozila javnog prevoza sa linija 29A i 31 tokom snimanja serije vršiti promenu smera kretanja na Trgu Slavija, dok će vozila sa linije 27 saobraćati do terminusa “Trg republike” Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom i Trg republike.

U nedelju, 11. avgusta, saobraćaj će biti potpuno zatvoren na Trgu Nikole Pašića, na delu od Terazija do Takovske, kao i od Dečanske ka Takovskoj od 7 do 15 časova.

Istovremeno će biti sprovedena i povremena obustava saobraćaja od tri do pet minuta, uz asistenciju Saobraćajne policije u Ulici kralja Milana (deo između Trga Nikole Pašića i Terazija) od 7 do 19 časova.

Tokom snimanja na Trgu Nikole Pašića, vozila sa linija javnog prevoza 5A, 24 i 26 saobraćaće Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom, Francuskom, Cara Dušana i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 27 će ići Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Cvijićevom, Bulevarom despota Stefana do Trga republike.

Vozila sa linija 37, 44 i 58 saobraćaće ulicama Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 65 i EKO 1 ići će Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Svetogorskom, Makedonskom, Dečanskom (Nušićeva u smeru B) i dalje redovnom trasom.

Linije ADA1 saobraćaće ulicama Trg republike, Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Takovskom, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Izvor B92 RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...