Vage i Vodolije su okrenute poslu, dok se Devicama podiže samopuzdanje!

Dnevni horoskop za 08.08.2019.

74

Ovan
Uspeva vam ono što niste mislili da možete. Uz uspehe koje nižete privlačite pažnju mnogih jer nekako uspevate da budete u centru pažnje.

Bik
Danas se dosta dobro osećate pa pokušavate to da iskoristite na sve strane. Željni ste druženja, potreban vam je neko za ozbiljan razgovor.

Blizanci
Dobijate povoljne vesti i pravite planove. Očekuje vas bitan susret koji može okrenuti vaš život naopačke.

Rak
Današnje promenljivo raspoloženje neće trajati dugo, ali vas upravo to sve upozorava da ne silite sve po svaku cenu. Danas vam je loš dan,  sutra je već drugi i bolji.

Lav
Neki razgovor na temu partnerstva, bilo poslovnog ili emotivnog, može biti plodonosan. Ili ćete dobiti novu ideju ili ćete se direktno upustiti u novu priču.

Devica
Od kako se smirio odnos sa partnerom, tako je vama malo poraslo samopuzdanje. Neke poslove morate opet ispočetka sve pa se oko toga brinete.

Vaga
Zauzimate čvrst stav tokom nekog razgovora, dok kao podršku imate još neke ljude. Pazite se provokacija, a on novcu sad ne razmišljajte.

Škorpija
Kratki ste sa novcem i to vas muči. Danas ne tražite pomoć ni od koga jer ćete naići na izbegavanje i odbijanje.

Strelac
Prezauzeti ste poslom i planovima tako da ne stižete da primetite nekoga ko želi vašu pažnju. Okrenite se malo bolje oko sebe, neko baš gleda u vašem pravcu.

Jarac
Blistate na poslu i među prijateljima. Pravite planove koji se tiču svega onoga što vam baš pričinjava radost i veliku prijatnost.

Vodolija
Optuženi ste da u poslednje vreme ne poklanjate pažnju partner već se bavite novcem i poslom. Ovaj dan vam pruža šansu da to popravite.

Ribe
Sve vam se ubrzava pa i ovaj dan. Osećate se stabilno i jako da napravite prve iskorake kada su posao i ljubav u pitanju.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...