Današnji dan Device čine romantičnima, dok Ovnovi samo misle na novac

Dnevni horoskop za 09.08.2019.

89

Ovan
Trenutno dobri partnerski odnosi utiču na vas tako što se okrećete drugom vama bitnom pitanju, a to je novac. Pokušajte da se ne opterećujete tom temom već nađite neko drugo zadovoljstvo.

Bik
Pritisli su vas dugovi pa ste neraspoloženi zbog toga. Imate potrebu da svakom sve kažete u lice, a ne računate da isto to neko drugi može da vam vrati.

Blizanci
Početak dana vam donosi neraspoloženje zbog posla. Malo gubite strpljenje pa svim snagama branite svoje zamisli i želje iako vas niko realno nije napao.

Rak
Iznenadne poslovne prilike ne prestaju da stižu, a vi ne možete da verujete da vas je tako krenulo. Ne spavate dovoljno pa vas to tera u nerapoloženje i stres.

Lav
Pokazujete želju za druženjem pa tako I iskoristite ovaj dan. Potrebna vam je površna zabav i smeh, a to pronađite u najbližoj okolini.

Devica
Danas ste romantični I želite svima da pokažete koliko. Ne bi bilo loše da pokažete nekome koliko vam je stalo i započnete nešto neočekivano tom izjavom.

Vaga
Konačno se razrešilo glavno pitanje na poslu koje vas je držalo pod tenzijom dosta dugo. Potrebno vam je da se odmorite.

Škorpija
Znate da ste dali svoj maksimum, ali se od vas zahteva još. Partner želi odgovore i to odmah, a vi niste u stanju ni da razgovarate.

Strelac
Početak dana vam donosi neraspoloženje zbog posla. Malo gubite strpljenje pa svim snagama branite svoje zamisli i želje iako vas niko realno nije napao.

Jarac
Opsesija poslom ne jenjava, a vas muče neke tajne koje samo vama deluju velike i grandiozne. Ukoliko krijete neku osobu, pazite se, uskoro će biti otkrivena.

Vodolija
Bićete opterećeni ceo dan zbog neke poruke ili razgovora na temu novca, čak će se neki član porodice umešati u sve. Na vama je samo
da ne odlučujete pod pritiskom.

Ribe
Zahtevaće se od vas da preuzmete čvršću poziciju u kući i na poslu. Neko pokušava da nametne svoj tempo i ideje dok se vi snažno opirete.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...