Novi sastanak vlasti i opozicije na FPN-u o izbornim uslovima

135

Počeo drugi okrugli sto o izbornim uslovima na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, na kojem učestvuju predstavnici vlasti i opozicije, a planirana je rasprava o finansiranju izborne kampanje, piše N1.

Prisutni su Darko Glišić, Vladimir Orlić i Dejan Đurđević iz Srpske napredne stranke, Žarko Obradović iz Socijalističke partije Srbije, Dejan Šulkić iz Demokratske stranke Srbije, Đorđo Žujović iz Liberalno demokratske partije, Vladimir Đurić iz Stranke moderne Srbije, Miroslav Aleksić iz Narodne stranke, Zoran Lutovac iz Demokratske stranke Nebojša Zelenović iz Zajedno za Srbiju i Aris Movsesijan iz Nove stranke.

Opozicija na okruglom stolu: U ovom trenutku ne postoje uslovi za slobodne izbore

Kako je ranije i najavljeno, okruglom stolu ne prisustvuje niko iz Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, zato što današnji susret nije u potpunosti otvoren za javnost.

Nebojša Zelenović je novinarima, uoči sastanka, rekao da je postignut dogovor sa organizatorima da se novinarima prosledi integralni snimak prvih pola sata sastanka, integralno izlaganje eksperata, što je, kako je kazao, dobar iskorak u tome da javnost bude upoznata sa onim što se dešava na sastanku s obzirom na to da ovo “nisu tajni pregovori”.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...