Pred mnogim horoskopskim znacima je lep ljubavni vikend!

Ljubavni vikend horoskop za 10 i 11.08.2019.

89

Ovan
Ovo je svakao odličan vikend za ljubav i opuštanje. Prijaće vam neki kratak put ili bezbrižno sanjarenje uz voljenu osobu.

Bik
Ovo je vikend kada bi Bikovi trebalo da istražuju u spavaćoj sobi. Uticaj strasti je veliki, a međusobno razumevanje neće nedostajati.

Blizanci
voljena osoba je odlično rapoložena pa se to raspoloženje prenosi i na pripadnike ovog znaka. Komunikacija je sve bolja i bolja pa će i oni koji su singl imati priliku za interesantne avanture.

Rak
Tokom vikenda ste poletni i želji lake zabave, pa ćete se tako ponašati i prema partneru. Slobodni Rakovi bi trebalo da obrate pažnju na nekoga ko živi daleko.

Lav
Lepa dešavanja još ne prestaju, pa tako Lavovi vikend provode okruženi ljubavlju i toplinom. Slobodni Lavovi imaju priliku da uđu u uzbudljivu vezu.

Devica
Devicama je probuđena kreativnost koju prenose na partnere. Oni koji su u tajnim vezama ili su slobodni tokom vikenda mogu da očekuju neke neočekivane i uzbudljive preokrete.

Vaga
Vagama konačno prija priliv lavovske i strelačke energije, pa su raspoložene za velika društva i avanture uz partnera. Slobodne Vage će flertovati i užvati u pažnji nekoga ko nije samo prijatelj.

Škorpija
Lep vikend je i pred Škorpijama, sa partnerom ili bez. Zdrava energija i porast samopuzdanja značajno će uticati na kvalitet svih odnosa.

Strelac
Veliki planovi i jak naboj će obeležiti vikend svim Strelčevima. Moguće su kraće avanture, a zauzetima će biti interesantno da istražuju i idu preko granica mogućnosti.

Jarac
Jarčevi će imati potrebu da se povuku i uživaju bez izlazaka i eksponiranja. Slobodnima će prijati boravak u prirodi.

Vodolija
Vodolije su u centru pažnje, kako od strane partnera, tako i simpatija. Tokom vikenda prave se planovi za budućnost i to oni koji će promeniti potpuno trenutno stanje.

Ribe
Pripadnici znaka koji su u vezi ili braku moraće da donesu neke bitne odluke i to će se priča pokrenuti već prvog dana vikenda.
Slobodnima nije do veze već samo žele zabavu bez obaveza.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...