Selo Jabukovac pod prismotrom policije, traga se za počiniocima četvorostrukog ubistva

299

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju jučerašnje tragedije u zaseoku između Jabukovca i Vratne kod Negotina, u kojoj su četiri osobe izgubile život.

Tela stradalih pronađena su u dvorištu na imanju porodice Kazimirović. Na traktoru je zatečeno telo muškarca starog 72 godine. Tela njegove supruge i još dve ženske osobe pronađena su u dvorištu.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je za RTS da policija intenzivno radi na otkrivanju počinioca ili kako je rekao, počinilaca ubistva.

Užas kod Negotina: U dvorištu porodične kuće pronađena četiri tela

 

„U ovom trenutku nismo sigurni ni kada se ubistvo desilo, zato što je to selo koje je zabačeno od glavnih puteva“, rekao je Rebić.

Prema njegovim rečima, procena je da su gotovo dva dana prošla od ubistva do trenutka kada ih je slučajni prolaznik pronašao. Policija i nadležno tužilaštvo intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti i pronalaženju tragova.

„Ja se nadam da ćemo ovo ubistvo brzo rešiti, naša statistika je veoma pozitivna po pitanju rasvetljavanja krivičnih dela ubistava i kreće se više od 95 odsto, tako da verujem da ćemo i ovog puta biti na visini zadatka“, rekao je Rebić.

Izvor RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...