Počinje prodaja stanova u jubilarnoj zgradi “Beograda na vodi”

206

Kompanija Belgrade Waterfront (Beograd na vodi) najavila je da u sredu, 14. avgusta počinje sa prodajom stanova u novoj, desetoj stambenoj zgradi, nazvanoj „BW Aria“, javlja N1.

Jubilarna stambena zgrada u Beogradu na vodi nalaziće se iza prve useljene zgrade BW Residences i uz bulevar koji prolazi kroz ceo projekat, naveli su investitori u saopštenju.

Preko puta nove zgrade nalaziće se osnovna škola, a u blizini su brojni restorani, kafići, prodavnice i prostori za rekreaciju, navodi kompanija Belgrade Waterfront.

BW Aria zgradu projektovao je poznati domaći arhitekta Jovan Mitrović koji iza sebe ima više od 30 godina iskustva na domaćem i inostranom tržištu i brojne nagrade za izvedene objekte i na arhitektonsko-urbanističkim konkursima. Neke od njih su i četiri Grand prija Salona arhitekture, Nagrada Grada Beograda, Godišnja nagrada SAS i dve Godišnje nagrade Ranko Radović.

„Kroz BW Aria međusobno komuniciraju staro jezgro grada i novi deo prestonice. Nastojao sam da zgrada odiše ’beogradskom atmosferom’, ali da istovremeno stanari imaju osećaj da je to nešto drugačije, prilagođeno savremenom konceptu života. Glavna karakteristika zgrade su jednostavnost krupnih likovnih elemenata u oblikovanju fasada, funkcionalni i kvalitetni stanovi sa lođama koje omogućavaju intimnost u okruženju“, ističe Mitrović.

BW Aria je, kako se navodi u saopštenju, objekat čistih linija, čija su tri kaskadna bloka povezana staklenim površinama. U ponudi ima stanove od studio apartmana do petosobnih penthausa, uključujući i dvoiposobne jedinice.

Iz Belgrade Waterfronta navode da dodatne pogodnosti za stanare uključuju i uređen prostor ispred zgrade, obezbeđenje i podzemnu garažu. Na nekoliko minuta šetnje, kako se dodaje, nalaze se tržni centar Galerija Belgrade i Kula Beograd, koji su trenutno u izgradnji, kao i veliki park i Sava Promenada.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...