Detalji porodične tragedije u Novom Kneževcu, otac i sin bili mrtvi nekoliko dana

807

Damir Terzin (40) iz Novog Kneževca ubio je svog oca Svetislava (67), a potom izvršio samoubistvo. Porodična tragedija desila se u subotu u kući Terzina, u Ulici Stevana Doronjskog, piše Kurir.

Damir je ocu presudio nožem, nakon čega je popio šaku lekova i preminuo. Da tragedija bude veća, pre desetak dana preminula je i Ljiljana Terzin (64), Damirova majka i Svetislavljeva supruga. Ona je izvršila samoubistvo na katoličkom groblju u Novom Kneževcu, ispalivši sebi hitac u glavu iz vatrenog oružja.

Novi Kneževac: Tragedija u porodičnoj kući, otac i sin mrtvi

 

Nije mogao da brine o ocu

„Ne znamo zbog čega je Damir digao ruku na oca, a potom i na sebe. Svetislav je pre nekoliko godina imao šlog i od tada je živeo kao biljka. Bez pomoći supruge i sina nije mogao. Damir je bio jako vezan za oca, dok je sa majkom imao sukob. Pričalo se i da je tuče. Navodno, on je krivio majku za očevo stanje jer ona nije dozvolila da ide na operaciju. Zbog toga ju je više puta tukao. Moguće je da posle majčinog samoubistva Damir nije mogao sam da brine o teško bolesnom ocu, pa je rešio da im obojici prekrati muke“, kaže komšija.

Tragedija na Voždovcu, eksplodirala plinska boca, jedna osoba nastradala

Oni dodaju da su primetili da se u kući Terzina dešava nešto čudno jer je Damirov automobil dugo stajao parkiran na istom mestu, što se inače nije dešavalo.

„Susedi su se onda prisetili da Damira nisu videli čitavog dana. Pozvali su policiju, koja je zatekla zastrašujući prizor. Svetislav je bio zaklan, krvavi nož je bio tu, krvi svuda. Sin je ležao, pena mu je išla na usta. Smrdelo je unutra, insekti su već počeli da se skupljaju. Ma strašno“,  kaže izvor.

Više dana bili mrtvi

Tela oca i sina poslata su na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu, a slučaj je u nadležnosti zrenjaninskog Višeg javnog tužilaštva.

„Ne isključuje se mogućnost da se zločin dogodio još pre nekoliko dana i da su leševi bili u kući dok policija nije ušla u dom porodice Terzin“, kaže sagovornik.

Komšije kažu da su šokirane.

„Damir je ranije držao kafanu. U poslednje vreme je bio dosta povučen, nije se ni sa kim družio. Usamljenički je živeo. Teško im je bilo“,  ispričao je komšija.

 

Izvor Kurir
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...