Škorpije imaju pomoć nekog uticajnog i moćnog, dok su Ribama malo zamagljene procene

Dnevni horoskop za 12.08.2019.

123

Ovan
Sa malo više truda uspećete u tome što ste naumili. Pokušajte da ne gurate preko svojih granica izdržljivosti jer ćete osetiti posledice toga ubrzo.

Bik
Razmišljate da li događaji mogu da budu još uzbudljiviji, a evo i dogovora- mogu. Prepustite se svemu, konačno je došlo vaših pet minuta.

Blizanci
Šarm vam je na vrhuncu, ali vi nikako ne želite da se prepustite ljubavnom zanosu skroz. Rastrzani ste između ideje o slobodi i potpunom prepuštanju, a ključ je u komunikaciji sa drugom stranom.

Rak
Pomalo se osećate neprijatno na poslu, ali ne brinite, to je samo vaš doživljaj jer vam se ne radi. Neki iznenadam događaj će vam promeniti doživljaj svih dešavanja na radnom mestu.

Lav
Želite da iskontrolišete sve i da sve bude po vašoj volji. Naravno, to nije moguće pa imate osećaj da nikome nije dovoljno stalo.

Devica
Ne dopada vam se vaša trenutna finansijska situacija i želite odmah nešto da promenite. To, naravno, neće biti moguće odmah, već polako uz velika odricanja i štednju.

Vaga
Nema potrebe da požurujete ni sebe ni partnera. Vaša želja da isterate samo ono što vam odgovara iritira drugu stranu i čini je nervoznom pa se stvara nepotrebna distanca.

Škorpija
Rešili ste da na poslu pokažete sve svoje ambicije koje ste krili do sada. Neko bitan i veoma uticajan će vam pomoći u ovome, pa je moguća i nagrada za trud i rizik.

Strelac
Imate neke nedoumice zbog nepoverenja u sopstvene u mogućnosti, specijalno kada je posao u pitanju. Želite da započnete nešto novo i veće, ali niste sigurni da li će vam na kraju uspeti te morate imati malo više vere u sebe.

Jarac
Rešeni ste da konačno sprovedete neku kreativnu ideju do kraja i neće vas niko u tome sprečiti. Imate sasvim dovoljno vremena za sve, samo ne žurite.

Vodolija
Preplavljuju vas mnoga osećanja povodom svih novih prilika koje se pojavljuju. Ne dozvolite sebi da vas preplave toliko osećanja već se bacite na realizaciju, postoji opasnost od usporavanja.

Ribe
Trenutno vam zamagljene procene ometaju želje da što pre rešite probleme. Ne bi bilo loše da zastanete i odaberete samo racionalna rešenja.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...