Na brodu pronađen mrtav muškarac, dvoje dece bore se za život u bolnici

919

Splitsko-dalmatinska policija saopštila je da je na brodu kod Hvara posle dojave pronađen mrtav muškarac, a četiri osobe su zbog lošeg zdravstvenog stanja prevezene u splitsku bolnicu, među kojima i dvoje dece, koji su se kako se sumnja otrovali hranom.

Dalmacija Danas javlja da se radi o Italijanima. Muškarac je preminuo pre dolaska hitne pomoći, dok je dvoje dece u teškom stanju hitno prevezeno helikopterom na Odeljenje pedijatrije splitske bolnice. Helikopter se kasnije vratio po još dve osobe koje su se osećale loše i prebacio ih na Odeljenje zarazne bolesti splitske bolnice.

„Danas oko 10.10 sati primljena je informacija da je kapetan najavio uplovljavanje u hvarsku luku broda na kojem je pronađen mrtav muškarac. Četiri osobe su zbog lošeg zdravstvenog stanja prevezene na pružanje lekarske pomoći u splitsku bolnicu“, saopštila je policija.

Kako Indeks saznaje od izvora, preminuli muškarac i četiri osobe koje su u teškom stanju prevezene u bolnicu nisu u ponedeljak jele na brodu, već su večerali školjke u jednom poznatom restoranu na Hvaru.

Takođe se saznaje da se radi o članovima iste porodice.

Dvoje odraslih koji su jutros prevezeni u bolnicu se dobro oporavljaju i izvan su životne opasnosti. Dvoje dece od 8 i 14 godina bore se za život u KBC Split, navodi Indeks pozivajući se na izjave lekara.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...