Niš: Do sada su samo pisali SNS na rupama, sada prete da će ih obeležiti karikaturama Vučića

162

NIŠ – Nišlije nezadovoljne stanjem ulica rupe po gradu opet su obeležile sa „SNS ofrlje“ i „SNS rupa“, pišu Južne vesti.

Sada su nadležnima dali i ultimatum – da sve rupe zakrpe u roku od 3 dana ili će ih obeležavati karikaturama predsednika Srbije Aleksandra Vučića i gradonačelnika Niša Darka Bulatovića.

Asfaltiranje i rekonstrukcije ulica u Nišu traju nekoliko meseci, ali nezadovoljnih kvalitetom učinjenog i dalje ima.

Kako navodi portal, aktivisti su rupe u Zetskoj, Vojvode Tankosića i ulici Dušana Popovića obeležili nazivom vladajuće SNS.

„Javna preduzeća prave haos po gradu – nakon obavljenih radova, ostavljaju rupe po ulicama, bez ikakve zaštite ili saobraćajne signalizacije. Rupe stoje mesecima, a za to vreme se na sve strane raznosi šljunak i diže prašina. Skandalozno je što ovakav nemar nimalo ne pogađa našeg gradonačelnika“, navode aktivisti.

Do sada su samo pisali SNS na rupama, ali sada prete karikaturama, navode Južne vesti.

Dajemo rok od tri dana da se rupe zakrpe. U suprotnom, krećemo sa obeležavanjem svih rupa širom grada, samo što će se ovaj put na asfaltu naći karikature Darka Bulatovića i njegovog glavnog šefa iz Beograda (Vučića), napominju aktivisti.

Podsetimo, akcija “SNS rupa” krenula je početkom februara iz Ulice Vojvode Tankosića kod Doma zdravlja, koja posle radova oko novog parkinga nije vraćena u prvobitno stanje. Nastavljena je i na Paliluli, pa proširena sa 9 novih rupa.

Dobila je i „SNS ofrlje“ trotoarsku akciju kao dopunu.

Izvor Južne vesti
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...