Rakovi danas samo naređuju, a Vodolije se dvoume zbog posla

Dnevni horoskop za 13.08.2019.

94

Ovan
Imate jak uticaj na druge, a ovih dana specijalno. Potrebno je se potrudite više na polju ljubavi, makar to značilo gutanje ponosa.

Bik
Današnji dan je samo za uživanje i maštanje sa partnerom ili simpatijom. Ne shvatajte previše lično neke sugestije.

Blizanci
Stres rešavate neplaniranim kupovinama zbog kojih biste mogli da se kajete ubrzo. Poslušajte savet nekog bliskog ili prijatelja.

Rak
Ponašate kao da ste general i samo naređujete. Tražite mane svima pa i sebi što vas značajno udaljava od ljudi.

Lav
Danas svu energiju trošite na posao pa ste malo nervozniji nego inače. Ne ignorišite poziv partnera ili simpatije jer želi da razgovara o nekim ozbiljnim temama.

Devica
Sve što je kasnilo ili nije počelo kako bi trebalo, od danas se dovodi u red. Ovo se odnosi i na vezu i posao, a na vama je da ne žurite nigde.

Vaga
Vreme je da objavite sve informacije koje ste prikupili do sada, specijalno one vezane za finansije i kuću. Nekako ste ustanovili koje su prave vrednosti koje ćete od danas ceniti.

Škorpija
Kontakt iz prošlosti koji ste započeli pre mesec dana opet, dolazi do kraja. Iz toga svega morate da izvučete bitnu lekciju koja će vam značiti u nekim narednim, vrlo sličnim, situacijama.

Strelac
Vraća vam se samopuzdanje specijalno po pitanju novca i posla. Sve što se gomilalo, iz prošlosti, sada će nestati i imaćete priliku za nov start.

Jarac
Otvara se novo poglavlje po pitanju vaših strahova. Vreme je da ostavite sve iza sebe i krenete napred jer vas očekuje period pun uspeha.

Vodolija
Ukoliko ste posao našli u poslednjih mesec dana počećete da se dvoumite u vezi sa odlukom da li da ostajete na istom. Rešavate pitanje sopstvenog statusa po bilo kom pitanju, specijalno poslovnom.

Ribe
Tokom današnjeg dana ćete konačno doći do zaključka šta i kako želite. Ovo se spacjalno odnosi na odnose i ljubav.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...