Ribama je u fokusu zarada, dok se Ovnovi klone priče o vezi i partneru

Dnevni horoskop za 14.08.2019.

98

Ovan
Vaša trenutna tema jesu odnosi, ali ne svi. Bežite od priče o partnerstvu i to će vas sada stići, morate da se izjasnite.

Bik
Osećate malo veći nalet pozitivne energije pa se okrećete planovima koji se tiču posla. Želite bolje mogućnosti i šanse.

Blizanci
Proverite sve mogućnost koje su vam konstantno tu u vezi sa finansijama, neki dodatni priliv novca je izvestan. Neki će dobiti lepe vesti u vezi sa prinovom.

Rak
Nemojte se plašiti da budete kreativni, pa iznenadite partnera baš kako ste zamislili. Opustite se u prijatnim trenucima koji su vam sada preko potrebni.

Lav
Ostvarujete neke nove kontakte, ali se spremate i na kraći put. Vreme je da kažete ono što osećate bez zadrške.

Devica
Po ko zna koji put imate potrebu da se povučete izvan domašaja svih, ali vam to nikako nije preporučljivo. Život na relaciji između kuće i posla vas psihički iscrpljuje.

Vaga
Otvaraju vam se mnoge nove poslovne mogućnosti koje mogu da vam poboljšaju status. Ovo će vas sigurno poboljšati samopouzdanje i doneti nove ideje.

Škorpija
Razdražljivi ste i pucate, specijalno u kući. Nema potrebe da se takmičite sa ukućanima u disciplini ko je više povređen.

Strelac
Nečije reči mogu da vas povrede danas baš jako. Nemojte ulaziti u tu raspravu i isterivanje istine na videlo jer ćete samo pogoršati situaciju.

Jarac
Neka malo teža borba sa partnerom ili simpatijom vas baš danas očekuje. On ili ona traži razumevanje i želi pažnju, a vama se priča o budućnosti.

Vodolija
Na poslu želite nešto da ubrzate i nemate trenutno strpljenja ni za šta. Mogući danas prolazni bolovi koji vas opominju da usporite.

Ribe
U fokusu su vam novac i zarada. Rešeni ste da dovedete finansije u neki red, dok partner izbegava odgovornost što vas sve više nervira.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...