Mihajlović: Nismo najgori, nismo možda ni najbolji, ali itekako dobro umemo da završimo sve poslove

268

BEOGRAD –  Radovi na auto-putu Obrenovac-Ljig se privode kraju i u toku su poslednje pripreme za otvaranje.

„Ovo je sjajna godina za Srbiju. Završavaju se određeni auto-putevi, počinjemo nove auto-puteve. Ja sam srećna i svi u Vladi Srbije, i verujem i svi građani možemo da budemo ponosni i da se pohvalimo onim što smo uradili, što radimo i što ćemo tek raditi.“, rekla je ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović za PRVA TV.

Mihajlović: Sve spremno za puštanje Koridora 11 u saobraćaj u nedelju

Ministarka je istakla da će novi auto-put biti na nivou evropskih i svetskih puteva, da neće biti razlike u kvalitetu, i dodala da je ovaj projekat jako važan za centralnu Srbiju, zbog bezbednosti, zaobilaženja Ibarske magistrale kao i bržeg povezivanja gradova u Srbiji.

„Ono što je novo za našu zemlju je da od Koridora 10, kao i Koridora 11 imamo centralno upravljanje tunelima, gde se koriste najsavremenije metode za upravljanje tunelima. Ovi tuneli su opremljeni bolje od onih u Grdelici. Sve je po evropskim i svetskim standardima, i zaista mislim da treba da imamo vere u sebe i budemo ponosni na sve ono što radimo. Nismo najgori, nismo možda ni najbolji, ali itekako dobro umemo da završimo sve poslove i infrastrukturu koju smo planirali.“ istakla je MIhajlović.

Izvor B92
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...