Radojičić: Uskoro objavljivanje tendera za izgradnju novog Doma zdravlja

110

Do kraja meseca očekuje se objavljivanje tendera za izgradnju Doma zdravlja u Borči, koja bi trebalo da počne u oktobru, rekao je gradonačelnik Zoran Radojičić.

Gradonačelnik je istakao da je doneta odluka o pokretanju javne nabavke za izvođenje radova i vršenje stručnog nadzora, kao i da je priprema konkursne dokumentacije u toku.

On je ponovio da se očekuje da izgradnja doma zdravlja u Borči, u okviru Doma zdravlja „Palilula“, počne na jesen ove godine, a planirani rok za završetak radova je 12 meseci od početka izgradnje, prenosi E-kapija.com.

Radojičić: Beograd dobija novu Hitnu pomoć, ali po evropskim standardima

U cilju obezbeđivanja adekvatne zdravstvene usluge i pomoći u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, prvi čovek Beograda naveo je da tokom avgusta tri Doma zdravlja (Vračar, Zemun i Mladenovac) dobijaju ultrazvučne aparate u vrednosti od 12 miliona dinara. Takođe, tokom avgusta, Domovi zdravlja u Barajevu, Surčinu, Zemunu, Grockoj i na Vračaru dobijaju medicinsku opremu i značajne aparate u vrednosti od 10 miliona dinara, a u DZ „Zvezdara“ stiže digitalni rendgen aparat u vrednosti od 12 miliona dinara.

Izvor E-kapija.com
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...