Jovanović „svečano otvorio“ Ulicu kraljice Marije

285

BEOGRAD – Potpredsednik Narodne stranke i šef odborničke grupe Savez za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović rekao je da je zamenik gradonačelnika Goran Vesić grubo prekršio obećanje da će radovi u ulicama Kraljice Marije i 27. marta biti završeni do 20. avgusta.

„Upozoravali smo i ranije da se rekonstrukcijom ovih ulica ne rešava nijedan saobraćajni problem, a da su radovi preplaćeni, ali kašnjenje u njihovom izvođenju je kap koja je prelila času Beograđana“, rekao je Jovanović tokom obilaska radova u Kraljice Marije.

Jovanović je „svečano otvorio“ tu ulicu i simbolično presekao vrpcu. Jovanović je podsetio da je Vesić 15. juna rekao Radioteleviziji Srbije da će rekonstrukcija Kraljice Marije i 27. marta trajati 65 dana i da će biti završena do 20. avgusta.

Glavni gradski urbanista Marko Stojčić je obilazeći radove 12. avgusta rekao da radovi teku odlično ako se u obzir uzmu izuzetno teški uslovi u kojima se odvijaju.

„Angažovan je veliki broj ljudi, a obim radova je daleko veći od onoga što je projektom bilo predviđeno. Naime, tek nakon što su napravljeni široki otkopi utvrđeno je da postoji mnogo kvarova koji su morali da budu otklonjeni. Apelujem na građane da imaju razumevanja za situaciju u kojoj smo se našli“, poručio je tada gradski urbanista.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...