Predsednik se izvinio Jezdiću, Joksimoviću i Bregoviću: Pretrpeli ste „linč“ polupismenih ljudi

123

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da najveći deo građana Srbije pozdravlja izgradnju i otvaranje auto-puteva, među kojima su i javne ličnosti koje imaju karijere i ne zavise ni od kakvih tajkuna.

Vučić se izvinio glumcu Nenadu Jezdiću i muzičarima Željku Joksimoviću i Goranu Bregoviču što su, kako je rekao, „pretrpeli linč polupismenih ljudi koji misle da su mnogo važni“ jer su pohvalili otvaranje auto-puta od Obrenovca do Preljine.

„To mogu samo hrabri i nezavisni ljudi, koji imaju svoju glavu, svoje karijere i nezavisni su od tajkuna i bilo koga“, rekao je Vučić za TV Prva.

Zbog njegove uloge Miloša Obrenovića gore društvene mreže, on ovako odgovara

 

On je dodao da opoziciji neće uspeti da pobedi normalnu, pristojnu, marljivu i radnu Srbiju.

Vučić je, komentarišući izjave da se u nedelju, na otvaranju auto-puta od Obrenovca do Preljine, nazvanog „Miloš Veliki“, ponašao kao da je radove platio iz svog džepa, rekao da je „jedan čovek to mogao da plati iz svog džepa, a da to nije on“.

Bregović o uspehu Aleksandra Vučića

„Putevi se grade državnim novcem koga ima dovoljno, a do skoro ga nije bilo“, rekao je Vučić i naveo da će izgradnja auto-puteva u Srbiji biti nastavljena i da će za dva meseca biti otvoren i istočni krak Koridora 10.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...