U kom horoskopskom znaku je rođen vaš kućni ljubimac i koje karakteristike poseduje?

Horoskopski znak otkriva sve navike i potrebe

63

Ovan
Ljubimci u znaku Ovna uopšte nisu stidljivi. Žele da budu na prvom mestu u životu svog vlasnika i ukoliko imate još neke ljubimce, takmičiće se sa njima. Dosta su aktivni i živahni, a jedini način da ih disciplinujete je da im dajete nagrade svaki put kada nešto urade kako bi trebalo. Ne vole da čekaju i lako se ljute, a vaš dom će tretirati kao svoju teritoriju koju će non stop čuvati.


Bik

Ljubimci u znaku Bika prvenstveno vole decu i mnogo su posesivni naspram njih. Ukoliko imate ljubimca Bika i dete onda znajte da su se našla dva najbolaj drugara na jednom mestu. NIsu skloni nekoj preteranoj igri, vole komociju i često im je najbitnija hrana. Najbitnije da naučite da ih ne prekidate u aktivnostima koje vole i da im ne menjate navike.


Blizanci

Ljubimci u znaku Blizanaca su oni koji  otvaraju sami fioke, ulaze u kese, guraju glavu u veš mašinu itd. Neverovatno inteligentni i raspoloženi za igru, stalno. Problem sa njima je to što im lako dosadi sve i onda brzo odustanu. Stalno traže promene i sadržaj, a ako to ne dobiju lako upadaju u depresiju.


Rak

Ljubimci u znaku Raka su vrlo osetljivi. Sve ih lako zaplaši, skrivaju se na svaki šum i najsigurniji su u krilu ili naručju gazde. Promenljivog raspoloženja i nestabilnih emocija mogu da budu mnogo razmaženi jer se vlasnik stalno trudi da im ugodi. Lako manipulišu emocijama jer su i inteligentni i intuitivni.


Lav

Izuteno lojalni i topli, ljubimci u znaku Lava će biti vaš predstavnik u javnosti kojim ćete se još više ponositi. Često traže mnogo pažnje i stalno će se truditi da vas zaiteresuju. Kao mali su veoma aktivni i željni igre, dok kasnije pokazuju jasne znakove lenjosti. Vole da se maze i da budu u blizini vlasnika ili dece.


Devica

Ljubimci u znaku Device će uvek biti nervozniji i skloni opreznijem ponašanju. Vrlo su izbirljivi po pitanju hrane i vole da budu u ekstremno čistom okruženju. Lako će se uznemiriti, specijalno ako je oko njih non stop buka i ako im se menja raspored po kom stalno funkcionišu. Obožavaju prirodu i aktivnosti van zatvorenog prostora.

Vaga
Ljubimci u znaku Vage su oni koji će vam se najlakše uvući u krevet. Umiljati i osetljivi na buku, uvek će biti raspoloženi da budu uz vas jer se plaše samoće. Opušteni su i to prenose na svoju okolinu, a vole i decu. Počinju da se razboljevaju ukoloko su u nasilnom okruženju.


Škorpija

Očekivano su ljubomrni i posesivni. Ljubimci u ovom znaku ne znaju za sredinu. Mogu da vole ili da mrze, a tako se isto ponašaju i prema deci. Verni su i lojalni, nema iznenađenja za njih, uvek su uz vlasnika bez obzira šta se dešava. Veliki su istraživači pa će sve da ispreturaju i provere pre nego se opuste u nekom prostoru.


Strelac

Ljubimci u znaku Strelca su vrlo srećni i uvek dobro raspoloženi. Ne vole restrikcije i pravila, a u prirodi se osećaju najopuštenije. Stalno traže akciju i promenljiv ritam, a uz stalnu igru i pokret biće najsrećniji. Topli su i verni sve dok imaju potpunu slobodu. Lako prihvataju nepoznate, a i sa decom vole da se druže.


Jarac

Za početak, ovo su vrlo tihi i povučeni ljubimci. Privrženi su vlasniku i nepoverljivi prema ostalima. Međuti, ovim ljubimcima mora biti jasno ko je glavni. Ukoliko osete da ste popustljivi i da mogu sve kako hoće, imaćete mnogo problema jer neće slušati nikoga. Vole najbolju hranu koja postoji, ali se neće pobuniti ni kada dobiju malo lošiju.


Vodolija

Ljubimca u znaku Vodolije ćete naći kako spava na najeneobičnijim mestima, npr u veš mašini. Mogu biti vrlo druželjubivi, a opet mogu biti i asocijalni, zavisi koji je tip vodolije u pitanju. Imaju jaku želju da budu u centru pažnje,  a opet ne uprkos tome ne dozvoljavaju da im se mnogo približite. Najveći strah im je da će vam se previše približiti pa će opet nekeko ostati bez vlasnikove pažnje i ljubavi.


Ribe

Ljubimce u znaku Ribe je jako teško razumeti. Osetljivi su i često se mnogo vezuju za vlasnika, ali opet imaju potrebu da se nekada osame i ne reaguju ni nakoga. To je ljubimac koji će se skrivati spavati satima, bez ikakvog specijalnog razloga. Opušteni su i ne stvaraju tenziju, a usput traže mnogo pažnje i ljubavi. Brzo se vezuju za vlasnika, a jedna od glavnih sposobnosti im je „čitanje misli“.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...