Vodolije moraju da paze na zdravlje i imunitet, a Blizanci imaju krizu samopouzdanja

Dnevni horoskop za 22.08.2019.

74

Ovan
Danas dolazi do izražaja vaša snaga koja mora da se dobro kombinuje sa vašim željama, spcijalno onim koje krijete od drugih. Važan vam je posao, ali vam je potrebna i zabava radi opuštanja.

Bik
Smenjuju vam se dve energije tokom dana. Jedna koja želi da se solobodi svega i ode u nepoznato i druga koja nema hrabrosti to da uradi, makar i manji korak ka toj slobodi. Pratite svoje želje, a ne formu.

Blizanac
Do vas stižu sve i svakakve vesti, pa ne znate kojima da verujete. Imate krizu samopuzdanja i umišljate neke scenarije koji se nisu ni odigrali.

Rak
Opterećeni ste dugovima i finansijama, a realnost je da brigom i trošenjem energije na to samo stvarate sebi veći problem. Neko pokušava da dođe do vas, a vi se opirete.

Lav
Ne znate na koju stranu pre da se okrenete, da li ka polju posla ili emocija. Najbolje bi bilo da prespavate sve pa mirne glave da rešavate problem.

Devica
Sve što se bude odigralo danas, ali sledećih par dana će biti izuzetno važno za događaje koji će uslediti sledećih par meseci.
Nervozni ste poprilično, potrebno vam je pražnjenje negativne energije.

Vaga
Tokom dana dobićete bitan poziv koji bi mogao da vas odvede u novu avanturu. Imaćete podršku najbližih u vezi sa nekim novim poslom ili nekom idejom u vezi sa naprdovanjem.

Škorpija
Izuetno je bitno da obratite pažnju kako se obraćate najbližima danas jer možete biti pogrešno shvaćeni ili protumačeni. Nabijeni ste energijom koja vam se meša u odnose, specijalno partnerske.

Strelac
Zadovoljni ste svime danas, ali osećate da ipak nešto još morate da uradite i tako u krug. Potreban vam je odmor, daleko od ljudi i buke.

Jarac
Očekuju vas zanimljive vesti na poslu koje bi mogle da vam donesu i neke pohvale. Planirate detaljno buduće akcije, u koje želite da uključite i partnera/ku.

Vodolija
Obratite pažnju na imunitet, slabiji ste nego inače. Opterećujete se novcem i poslom, a zapravo bi sami sebi trebalo da budete na prvom mestu.

Ribe
Malo ste umorniji nego inače, tako da samo razmišljate o odmoru. Neka ženska osoba iz bliskog okruženja vam je trenutno najpouzdanija i na nju se oslanjate.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...