Tokom vikenda zatvara se Karađorđeva ulica, a ovo su alternativni pravci

110

Karađorđeva ulica biće zatvorena za saobraćaj od večeras, pa do ponedeljka u ranim jutarnjim satima, kako bi se uradili kvalitetni završni slojevi prilikom asfaltiranja, rekao je za RTS gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

Prema njegovim rečima, potez od Hercegovačke ulice do Velikog stepeništa biće zatvoren, što uključuje delove Pariske, Bulevara vojvode Bojovića i Crnogorske ulice.

„Saobraćajnom signalizacijom biće obezbeđena i obeležena cela zona, koja će biti zatvorena, te apelujemo na građane da u ovom delu dok traju radovi koriste alternativne pravce. Na terenu će biti pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i radnici koji će usmeravati građane“, pojasnio je Glavaš.

Muzički festival kod PC „Ušće“ menja trase prevoza

Kako je naglasio Glavaš, građani će moći da koriste Travničku ulicu i Ulicu braće Krsmanovića, koje će biti „slepe” i slobodne za dvosmerni saobraćaj.

„Takođe, od Bulevara vojvode Bojovića, tačnije od izlaza iz Beton hale do Karađorđeve ulice, saobraćaj će biti preusmeren na dvosmerno kretanje. Kretanje će biti preusmereno i na Ulicu Gavrila Principa ka kružnom toku Hercegovačke ulice i dalje ka Starom savskom mostu“, poručio je on i dodao da se gužve očekuju i zbog povratka građana sa godišnjih odmora, ali da će saobraćajna policija svakodnevno biti na terenu.

Glavaš je rekao da će obećanja biti ispunjena i da će saobraćaj u Karađorđevoj ulici krenuti 1. septembra, što će rasteretiti ovoj deo grada.

„Otvorićemo za motorna vozila Karađorđevu ulicu, zatim ulice koje su uz Ulicu 27. marta, Ulicu Marijane Gregoran, a zatim i jedno po jedno gradilište, kako bi se saobraćaj stabilizovao u celoj prestonici“,  zaključio je Darko Glavaš.

Izvor Infobrif/Beoinfo
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...