Završena protestna šetnja „1 od 5 miliona“ ispred „Bristola“ uz skandiranje „Niste sami“

124

Učesnici protesta „Jedan od pet miliona“ u Beogradu uz skandiranje „Niste sami“ završili su šetnju i protest ispred hotela „Bristol“ gde su smešteni vojni penzioneri od kojih država traži da se isele u drugi privremeni smeštaj.

„Samo zajedno možemo pobediti ovo zlo koje je zarobilo državu“, rekao je jedan od organizatora protesta Miodrag Simović.

On je kazao da se od vojnih penzionera i vojnika naučilo šta znači u borbi kada ti od onog pored tebe zavisi život i kada su ljudi jedan drugome oslonac.

Večerašnji protest „1 od 5 miliona“ u znaku podrške stanarima „Bristola“ (VIDEO)

„Moramo biti zajedno svi vojni penzioneri, vojnici, doktori, taksisti, studenti…“ rekao je Simović navodeći da je aktuelna vlast „okupirala“ Srbiju.

Prema njegovim rečima, vrhovnu komandu nekada su činile vojvode i regent Aleksandar Karadjordjević ujedinitelj, a danas je vrhovni komadant Aleksandar Vučić „razoritelj“.

„Ova vlast je gora od kabadahija i kao što su i pre 200 godina ustali protiv njih naši preci i mi poručujemo – Srbija se umiriti ne može“, rekao je Simović dok su okupljeni skandirali „bojkot“.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...