Nova stranka: “Nazadna vlast” urušava Beograd

137

Nova stranka saopštila je danas da su Beograđani suočeni sa još jednim poražavajućim podatkom da se prestonica Srbije, prema zvaničnom istraživanju globalne mreže Transparensi Internešenel, nalazi među najnetransparentnijim gradovima Evrope, ali da to ne čudi sa „nazadnom beogradskom vlašću“.

„Večiti zamenik gradonačelnika Goran Vesić nije bio u stanju da poštuje Chatham House pravilo po kojem se vode okrugli stolovi vlasti i opozicije, ali zato po istom, koje podrazumeva tajnost podataka, očito vodi glavni grad, jer su svi podaci o finansijama i trošenju ostali sakriveni“, saopštio je gradski odbor Nove stranke.

Nova stranka je navela da ironično zvuči da gradonačelnik Zoran Radojičić planira da Beograd kandiduje za zelenu prestonicu Evrope, kad u njemu „aktuelni režim godinama unazad seče svako stablo na koje naiđe, a pluća grada zamenjuje betonskim pločama i asfaltom“.

„Upozoravamo Vesića, Radojičića i sve one koji im pomažu da napredno uruše prestonicu, da ovaj grad, kao i svako njegovo drvo, ploča, trg, fontana, dinar koji se potroši, pripadaju isključivo njegovim građanima“, navela je u saopštenju Nova stranka.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...