Mlad Mesec u Devici: Da li ste spremni za kvalitetnu organizaciju?

30.avgusta nas očekuje ova lunacija

123

30. avgusta odigraće se na nebu Mlad Mesec u Devici koji će imati snažnu Saturna i Urana na nebu.

Ovo samo dodaje na jačini optimizma i želje za radom koji donosi svakako pozitivne ishode. Vreme je idealno za planiranje bez straha od neuspeha. Detaljne analize će biti usmerene na neke poslove koji se tiču dugoročnih planova koji imaju veliki potencijal.

Negativna strana ove lunacije je uticaj Neptuna, pa može doći do nerealnih očekivanja koje vode u razočarenje. Budite čvrsto na zemlji i ne prepuštajete se lakim rešenjima.

Ovan
Mlad Mesec u vašem polju svakodnevnice ukazuje na nove pristupe radu i zdravlju. Napravite detaljan plan aktivnosti koje mogu da poboljšaju vašu efikasnost i stanje tela.
Ukoliko imate želju da napredujete na poslu pokušajte da izanalizirate svoje poteze do najsitnijih detalja.

Bik
Dosta toga ukazuje da ova lunacija donosi neki novi kreativni projekat ili zaljubljivanje. Želja da uživate je skromna i ne tako grandiozna kako inače ume da bude kada ste vi u pitanju.
U ovom ušuškanom momentu imaćete neka nerealna očekivanja.

Blizanci
Aspekti vezani za ovu lunaciju će vam doneti neke novine u domu i porodici koje će vam itekako koristiti u skorijoj budućnosti. S druge strane vaša pomalo nerealno idealizovanje nekog autoriteta može doneti neko profesionalno razočarenje.

Rak
Nove informacije imaju dobar potencijal, a vi kao deo svega toga imaćete dosta jak uticaj. Ova lunacija povoljno utiče na vaše mogućnosti pronalaska novog posla ili neke nove saradnje na sadašnjem poslu.
Držite se samo racionalnih i očiglednih činjenica, sve van toga može doneti zabludu.

Lav
Pojavljuje se nova finasnsijska prilika koja je osnažena novim rutinama na svakodnevnom nivou. Što se više posvetite poboljšanjima i ekspanziji to ćete steći veću sigurnost. Obratite pažnju na dugovanja, ona vam mogu pokvariti sve planove.

Devica
Lunacija u vašem znaku ima izuzetno moćan uticaj na vas lično. Aktivira poboljšanja u partnerskom odnosu, javlja se želja za nekim kreativnim radom, a usput daje i uvide kuda bi trebalo da idete. Povoljna energija je posledica optimizma koji vam donosi upravo ova lunacija.
Pripazite se samo projektovanja svojih fantazija na nekoga drugoga jer možete biti razočarani.

Vaga
Mlad Mesec ukazuje na vaše skrivene potencijale koje čekaju da izađu na površinu, ali tek nakon neke vaše korenite transformacije.Pokreću se širenja vaših mogućnosti kao i vašeg samopuzdanja.
Ne izbegavajte pojedine odgovornosti koje se tiču zdravlja.

Škorpija
Lunacija u vašem polju prijateljstva i druženja ukazuje na širenje kruga ljudi oko vas koji će vam izuzetno prijati. U nekoj skorijoj budućnosti ta nova poznanstva će vam doneti mogućnost nekog napretka na ličnom i profesionalnom polju.
Ne dozvolite iluzijama da vas zanesu.

Strelac
Nove poslovne prilike i napredovanja su izvesna pod ovom lunacijom. Možete dobiti pomoć sa neočekivanog mesta, a to svakako donosi i finansijske dobitke.
Pazite da vas ne ukoči ili sabotira neko staro pitanje koje se razvlači unutar porodice, morate konačno ostaviti prošlost iza sebe.

Jarac
Nove prilike i šanse koje daju prostora napredovanju ili realizacija nekih prethodnih dugoročnih planova su izvesni, a pomoć nekoga iz bliže okoline neće izostati. Sreća ima malo veze sa ovime, ovo je samo efekat vašeg dugog i vrednog rada na mnogim poljima.
Pazite na detalje i sve kontrolišite po nekoliko puta.

Vodolija
Pitanja oko novca ili dugova sada doživljavaju pozitivnije obrte. Biće otvorenih tema na polju intimnost sa partnerom kao i međusobnog deljenjenja i uvažavanja.
Ne plašite se da istupite sa svojim jasnim potrebama, samo pazite da ne budete olako shvaćeni.

Ribe
Otvara se novo poglavlje vašeg odnosa sa partnerom koje će doneti zajednički rast i pozitivniji pogled na sam odnos. Ukoliko ste singl onda vas svakako očekuje neka nova veza kroz koju ćete konačn da sazrite.
Obratite pažnju na detalje jer vas možda partner ne vidi jasno.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...