RTS: Ukinuto zadržavanje direktorki službe marketinga i šefu u službi marketinga

93

BEOGRAD – Direktorki službe marketinga Radio-televizije Srbije M. Đ. J i šefu u službi marketinga RTS M. K, kao i direktoru „Dajrekt medije“ J. S. posle saslušanja ukinuto je zadržavanje, potvrđeno je RTS u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Tužilaštvo za organizovani kriminal će u daljem toku istrage preduzeti sve mere za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja i sve procesne mere za nesmetano vođenje krivičnog postupka, rečeno je RTS-u tom Tužilaštvu.

Tomanović: Nakon saslušanja ukinuto rešenje o zadržavanju direktora „Dajrekt medije“

 

Direktor „Dajrekt medije“ i dvoje zaposlenih u marketingu RTS uhapšeni su u sredu po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal.Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao da se oni sumnjiče da su oštetili javni servis i budžet Srbije

JMU Radio-televizija Srbije saopštila je da je u toku istrage policiji i tužilaštvu na uvid dostavila svu dokumentaciju i da se dalje neće oglašavati tim povodom dok je istraga u toku.

„Smatramo da niko nije kriv dok se to ne dokaže u postupku, da se prezumpcija nevinosti mora poštovati i da će konačnu odluku o slučaju dati nadležni sud“, naveo je JMU RTS u saopštenju.

Izvor RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...