Device i Ribe će tokom vikenda imati burna ljubnavna dešavanja, dok će Bikoi biti u centru pažnje!

Ljubavni vikend horoskop za 31. i 01.09.2019.

81

Ovan
Dosta velike strasti doživljavaju kulminaciju tokom ova dva dana. Bilo bi dobro da budete iskreni prema sebi i prema partneru kada su želje u pitanju. Doživljavate ljubav kao obavezu.

Bik
Trenutno ste u centru nečije pažnje pa se osećate prijatno. Jake strasti i skrivena viđanja vas još više uzbuđuju, ali to krijete čak i od osobe sa kojom se viđate.

Blizanci
Kod vas je sve vreme klackalica između neophodne slobode i potrebe za apsolutnim prepuštanjem u odnosu. Savet je da se malo opustite i razgovarate sa partnerom i pokušate da nađete zajednički jezik.

Rak
Bolje se osećate nego pre pa stvarate i takvu atmosferu. Partner želi da uživa, a vi možete svakko da mu se pridružite.

Lav
Neko od vas nešto zahteva i želi da to odmah prihvatite, a vi ne da ne želite to , nego vam ne pada na pamet. Uradite sve prema osećaju, ne koristite racio ova dva dana.

Devica
Posvetite se vašem ljubavnom životu i uključite strast. Pokušali ste da cenzurišete svoje ponašanje, a ne shvatate da tako sebi samo oduzimate energiju.

Vaga
Ukoliko niste u vezi pravo je vreme da priđete ili pozovete onu osobu koja vam se trenutno dopada. Uopšte nije dobro da se osamljujete, potrebno vam je društvo pa iskoristite ovaj vikend za to.

Škorpija
Ovog vikenda razgovarate iskreno i otvrate se pred partnerom ili simpatijom. Ne plašite se da kažete šta mislite i osećate, ma koliko šokantno vaše reči zvučale.

Strelac
Ukoliko osećate da niste u stanju da razrešite nekisukob koji se vuče danima onda ni nemojte. Dosta ste napeti i ne znate šta bi od sebe, a to stvara samo negativnosti kada su veze u pitanju.

Jarac
Drugi dan vikenda će biti više za rešavanje problematične komunikacije. Nesporazumi su izvesni samo ako ne budete iskreni.

Vodolija
Kod vas je sve vreme klackalica između neophodne slobode i potrebe za apsolutnim prepuštanjem u odnosu. Savet je da se malo opustite i razgovarate sa partnerom i pokušate da nađete zajednički jezik.

Ribe
Partner ili simpatija namerno započinje svađu koju potencijalno možete zaustaviti jakim argumentima.Nedelja donosi povoljnije aspekte za mirniju komunikaciju.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...