Ove horoskopske znakove očekuju uzbudljiva ljubavna dešavanja u septembru!

Kod nekih je već veoma dinamično!

59

Bik
Osećate nalet strasti tokom ovog meseca pa tako lako širite energiju. Slobodni Bikovi će uživati u nekim tajnim sastancima koji će pucati od seksualne energije. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu imati veoma prijatne trenutke sa partnerom u intimnoj atmosferi daleko od očiju javnosti. Neki Bikovi će ulaziti u brze i strastvene veze, koje i nemaju baš neku trajnost. Svrha tih kraćih odnosa je da nauče da prate svoju intuiciju na pravi način.

Ribe
Dobićete nalet one lepe energije koje će vam dati krila da se upustite u pomalo strastvenije odnose koje su na ivici opasnosti. Ukoliko ste zauzeti ovo otvara mogućnost za vezi sa nekim ko je u vezi ili braku, pa vidite odmah da li želite nešto više s obzirom na to da upravo ti odnosi imaju malo šanse da preguraju septembar. Slobodne Škorpije će dobiti želju za druženjem i želeće malo više interakcije nego pre. U tome svemu pojaviće se  osoba koja će im privući pažnju, a sigurno će biti malo neobičnija.

Škorpija
Škorpije  čeka malo mirniji period u odnosu na proleće i leto. Zauzeti  će naći neki kompromis sa partnerom koji mora na neki načim uključiti malo više energije na polju seksa. Presudno za sam odnos je razmena na emotivnom i seksulanom nivou. Slobodni pripadnici znaka neka očekuju nekoga ko se pojavljuje kao prijatelj koji se na sitno približava i ulazi pod kožu. Ova naizgled bezazlena igra privlačenja će se odigrati brzo i bez neke posebne najave.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...