Na FPN počeo četvrti okrugli sto vlasti i opozicije o izborima

102

Na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu danas oko 15 časova počeo je četvrti okrugli sto vlasti i opozicije u okviru dijaloga o izborima, a tema će i ovog puta biti mediji i finansiranje izborne kampanje, prenosi Danas.

Na okrugli sto nisu došli predstavnici Saveza za Srbiju jer kako su ranije saopštili taj format sastanka ne daje konkretne rezultate, kao i da predstavnici vlasti nisu pokazali ni najmanju spremnost da bilo šta od zahteva ispune.

Na sastanak su došli iz Pokreta slobodnih građana Petar Miletić, iz Nove stranke Zoran Živković, iz Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, iz Stranke moderne Srbije Vladimir Đurić.

Vladajuću Srpsku naprednu stranku na okruglom stolu predstavljaju Aleksandar Martinović, Vladimir Đukanović, Veroljub Arsić, Socijalističku partiju Srbije Đorđe Milićević, a Jedinstvenu Srbiju Života Sterčević.

Sa Fakulteta političkih nauka su saopštili da je cilj okruglog stola „da se sačini pregled rešenja u ove dve oblasti oko kojih je postignuta saglasnost svih učesnika u dijalogu i koja bi mogla da se primene kao trajna ili prelazna rešenja u periodu do održavanja narednih parlamentarnih i lokalnih izbora“.

Okrugli sto je zatvoren za javnost.

Izvor Danas Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...