Obradović: Kriminalno-batinaške grupe prete ljudima (FOTO)

98

Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je danas u Leskovcu da će sve članice Saveza za Srbiju do 15. septembra da se izjasne na svojim stranačkim organima o bojkotu predstojećih izbora na svim nivoima u Srbiji, prenosi N1.

On je sa predstavnicima SzS otišao u Medveđu u kojoj je, kako je rekao, situacija gora nego u Lučanima.

Obradović je sa predstavnicima još nekoliko stranaka iz Saveza za Srbiju otišao u Medveđu, kako bi sa građanima razgovarali o bojkotu lokalnih izbora koji se tamo održavaju u nedelju, 8. septembra.

„U Medveđi su već danima kriminalno-batinaške grupe koje prete ljudima da mora da glasaju za listu na kojoj su SNS i SPS. Tamo je situacija mnogo gora nego što je bila u Lučanima“, rekao je Obradović.

Govoreći o parlamentranim izborima 2020. godine, Obradović je rekao da je cilj stranaka koje čine Savez za Srbiju da se stvore normalni uslovi za odvijanje izbora najmanje šest meseci pre njihovog raspisivanja, da se oslobode mediji, ali da je „pošto je očigledno da SNS nema nameru to da uradi“, bojkot iznuđeno rešenje.

Prema njegovim rečima, odnos vlasti prema tome pokazuje i imenovanje ministra policije Nebojše Stefanovića na čelo radne grupe za saradnju sa OEBS oko izbornog procesa.

Obradović je pitao da li je normalno da policija kontroliše izborni proces i dodao da se u toj grupi nalazi još ljudi iz MUP-a Srbije.

Izvor N1 Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...