Zatvara se ulica Milutina Milankovića, izmenjen režim rada gradskog prevoza

248

Tokom održavanja auto-trke „Nagrada Beograda 2019” doći će do potpunog zatvaranja Bulevara Milutina Milankovića, od 6. septembra, od 12 časova, do 8. septembra, do 24 časa. U navedenom periodu vozila javnog gradskog prevoza kretaće se izmenjenom trasom, saopštili su danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi, autobusi na liniji 67 saobraćaće u oba smera ulicama Antifašističke borbe, Bulevarom Arsenija Čarnojevića, Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom.

Autobusi na liniji 71 će saobraćati u oba smera sledećom trasom: Bulevar umetnosti – Bulevar Zorana Đinđića – Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom. Linija 94, u oba smera, kretaće se ulicama Antifašističke borbe, Bulevarom Arsenija Čarnojevića, Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom. Vozlia na liniji EKO 1, u smeru ka naselju Belvil, ići će ulicama Antifašističke borbe, Jurija Gagarina, Marka Hristića, Bulevarom Crvene armije do terminusa „naselje Belvil”, dok će se u smeru ka Vukovom spomeniku vozila kretati trasom Đorđa Stanojevića – Bulevar Crvene armije – Jurija Gagarina – Antifašističke borbe i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta, dok će tramvajske linije 11 i 13 funkcionisati u redovnom režimu rada, a biće omogućen i prilaz tramvajskom depou, ističe se u saopštenju.

Izvor Infobrif/Beoinfo
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...