Ništa od Diznija – Beogradska filharmonija po treći put odlaže koncert na Ušću

132

BEOGRAD – Zbog najave kiše, Beogradska filharmonija po treći put odlaže koncert „Dizni Fantazija“.

Koncert namenjen porodicama s decom je trebalo da bude na Ušću u subotu, 7. septembra.

U saopštenju o odlaganju se navodi da „muzičari Beogradske filharmonije veoma žale što vremenski uslovi uporno ne dozvoljavaju da publika uživa u pripremljenom programu kojem su se svi mnogo radovali“.

„Izgleda da se Dizni ozbiljno zamerio dodolskom lobiju koji intenzivno radi o datumima kada zakazujemo koncert na otvorenom Beogradske filharmonije. „Dizni fantazija“ je definitivno postala najpoznatiji koncert koji se nije održao. Tako da očekujemo od Svetske meteorološke organizacije, radi lakše komunikacije među nadležnim službama, da naredni uragan nazove Beogradska filharmonija“,  rekao je direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

Koncert na otvorenom i izvođenje „Dizni Fantazije“ je već dva puta odlagano zbog loših vremenskih uslova.

Beogradska filharmonija je najavila izvođenje „Diznijeve Fantazije“ za 23. jun i odložila koncert zbog crvenog meteo alarma i vremenskih nepogoda, ali je uspela da celokupnu produkciju pomeri za 30. jun.

Međutim, oluja koja je zadesila Beograd 27. jun tokom koje je palo 27 litara kiše po kvadratnom metru, napravila je novi niz neprilika zbog kojih je Filharmonija potražila novi datum za koncert na otvorenom – 7. septembar.

Beogradska filharmonija dodaje da 20. septembra očekuju publiku na Kolarcu, u svojoj novoj sezoni

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...