Živković: Možemo da uradimo Vučiću ono što smo Miloševiću i da to bude prva faza njegovog rušenja

472

Predsednik Nove stranke Zoran Živković najavio je da će ta stranka imati kampanju za izborne uslove, pozivajući one koji su se već izjasnili za bojkot da se bore zajedno u toj kampanji.

„To ne znači da se i mi u trenutku raspisivanje izbora nećemo priključiti bojkotu, ali se možda za ovih nekoliko meseci može uraditi nešto, izaći na izbore i ostvariti dobar rezultat“, rekao je Živković za Blic.

On je rekao da se ne može pobediti Aleksandar Vučić jer nisu predsednički izbori, ali „možemo da uradimo Vučiću ono što smo uradili Miloševiću i da to bude prva faza njegovog rušenja“.

„Nakon toga on pada na prvim predsedničkim izborima“, rekao je Živković.

On je rekao da ga vlast ne nervira „nego ih se duboko gadi“.

Kako je rekao, kolegama iz opozicije zamera „što nisu uradili domaći zadatak od 2004. do 2012. i to što mu se čini da nisu spremni za fajt“.

„Kažu mi: neću da se valjam sa njima u radikalsko-naprednjačkom blatu. Pa nego šta ćeš? Kad divlje svinje napadnu tvoje imanje i blago, naravno da moraš da uzmeš vile i ugaziš u blato da ih braniš, a ne bežiš u susedno selo i kažeš ja bojkotujem divlje svinje. Pobiće ti sve i na kraju doći i u to selo“, rekao je Živković.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...