Vage imaju puno posla na polju ljubavnih veza, dok Škorpije preispituju svoj uspeh

Dnevni horoskop za 09.09.2019.

59

Ovan
Pazite se obaveza koje mogu da vam pomere partnera u drugi plan, time potencijalno ugrožavate ceo odnos. Ovakav postupak partner može da protumači kao hlađenje i udaljavanje, pa će zid između vas biti veći.

Bik
Potencijalno neki nagli ulazak u vezu ili čak neki nagli prekid komunikacije mogu dovesti do nervoze i gubitka strpljenja. Nemojte upadati u sopstvene zamke varljivog samopuzdanja.

Blizanci
Uopšte nije dobar momenat za neku akciju i promene. Bilo bi dobro da se zavalite, usporite i posmatrate sve kako se odvija specijalno na polju vaših skrivenih planova i aktivnosti.

Rak
Pojaviće se prilika za drugu šansu na polju ličnog razvoja, a koja uključuje i partnera. Možda prezmete inicijativu ne bi li doveli sve u red.

Lav
Osećate da nešto zaslužujete, ali niste sigurni šta pogrešno radite pa to ne dobijate. Morate da odustupite od nekih loših navika kada je vaš pogled na život u pitanju.

Devica
Pokušajte bilo kom razgovoru da pristupite bez impulsivnih rekacija i stremite ka mirnom rešavanju konflikta. Koliko god teško bilo ipak je bitnije da ne započinjete teške rasprave.

Vaga
Danas vam predstoji podsećanje da u vašem partnerskom odnosu ima još posla koji mora da se odradi. Još je prisutno nešto iz prošlosti, a tiče se seksualnosti i intime.

Škorpija
Prespitivanje vaših profesionalnih uspeha danas počinje u veoma ozbijnom tonu. Dobijete neku drugu šansu za dokazivanje koju ne smete da propustite.

Strelac
Putovanje i svi planovi u vezi sa tim će morati da prođu neku reviziju ili preispitivanje. Ne ide uz vaš karakter neodgovornost koja vam se sada čini kao momenat opuštanja koje vam je preko potrebno.

Jarac
Danas vas očekuje rasprava na temu nekog renoviranja, bilo da je kuća u pitanju ili neki odnos. Malo ćete se vratiti u prošlost pa će iskočiti neke bolne činjenice.

Vodolija
Umorni ste i zdravlje vam je klimavo. Razmišljate negativno u vezi sa partnerom jer se ništa ne menja, a ni nema neku naznaku da će se menjati. Razmišljajte o svemu tek kada se odmorite.

Ribe
Plaši vas trenutno neka zavrzlama na polju partnerstva koja nosi nekoliko zamki u sebi. Ne možete da se iskontrolišete pa bi bilo dobro da ne povlačite prvi poteze.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...