Ovih pet horoskopskih znakova neka se pripreme na zaljubljivanje tokom jeseni!

72

Devica
Prethodnih par meseci je bilo dosta borbe i konfrontacija sa mnogima pa i sa potencijalnim ljubavnim partnerima. Otkako je Venera u vašem prvom prirodnom polju osećate se mnogo bolje i poželjnije. Mnogi pripadnici ovog znaka će ući u tajnu vezu koja kasnije može prerasti u nešto više, dok će drugi biti oprezni i zaljubljeni sa distance.

Rak
Koliko god da vas ozloglašeni Saturn vraća na same početke, kada su veze u pitanju,  to vam daje ultimativnu šansu u vidu nove ljubavi. Biće to neko zreo, savestan i ambiciozan. Opet, s druge strane, možda bude neko mnogo stariji ili neko mnogo mlađi. U svakom slučaju ne propuštajte priliku, vreme je da naučite šta je prava zrela ljubav.

Bik
Bikovi su pod jakim uticajem Urana i željni su slobode. Tvrdoglavo čuvaju svaki delić sebe, ali to nikako ne znači da se to baš tamo nekome novom ne dopada. Dragi Bikovi, ma koliko kruti  i pomalo sebični bili, ova jesen će vam dovesti na prag neku vrlo neobičnu osobu koja će vam ispomerati granice, razbiti rutinu i pokrenuti vas u potpunosti. Uživajte u iznenađenjima.

Strelac
Kako se približavao kraj leta tako ste više imali potrebu da se krećete, ali ne kao neko ko želi nove kontakte već više kao posmatrač. Tokom jeseni očekujte novo poznanstvo koje nećete moći samo da preletite, neko će vam ispomerati temelje i naterati vas da ponovo jurite vaše ideale. Izignorišite strahove i konačno spustite ručne kočnice, neće vam niko nauditi.

Vaga
Vama je veći deo  2019.godine u znaku akcije na sve strane. Tokom jeseni vam se nameću dve prilike, jedna vam se ne ukalapa u život nikako, dok vam druga drži pažnju ali sa distance. Slatke muke tokom narednih dana pretvoriće se u pravu borbu za koju samo vi znate da se odigrava. Pred zimu već donosite odluku, ali pripazite da ne bude kasno.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...