Venera uskoro ulazi u znak Vage, odakle će se potruditi da uvede mir i balans na polju ljubavi

Venera konačno napušta znak Device i prelazi u Vagu već 14. septembra.

98

Venera konačno napušta znak Device i prelazi u Vagu već 14. septembra.

Ono što je sigurno odnosi će doživeti konačni procvat, teme će biti vezane za balans, mir i uživanje. Sva energija koja će proticatio kroz emotivne odnose će biti satkana od želja za pripadanjem. Venera u Vagi nam donosi dugo očekivano „MI“ i „NAŠE“, a ostavlja iz sebe nesigurno „MOŽDA“.
Nekima će prolazak Venere kroz Vagu doneti prosidbu, nekome novu vezu, a nekome opet neku staru ljubav.

Ovan
Poboljšaće se odnos sa postojećim partnerom, a ukoliko ste solo Venera u Vagi najavljuje neku novu ljubav. Zauzetima ova Venera pomaže da ostave prošlost iza sebe, a ovima koje tek čeka neka nova priča se sprema poznanstvo putem nekog bliskog, možda čak i rođaka.

Bik
Odnos sa partnerom će poboljšati na dnevnom nivou, a sumnje i nepsporazumi će se smiriti. Ako ste solo očekujte nekog udvrača kojeg ćete sresti putem posla, a ako imate kućnog ljubimca pravac park,  jer vas tamo čeka zanimljivo poznanastvo.

Blizanci
Blizance sigurno očekuje procvat na polju ljubavi. Zauzeti učvršćuju odnos i počinju da dele sa partnerom sve, onako kako do sada nisu, dok solo Blizance čeka novo poznanstvo. Takođe, solo pripadnicima ovog znaka je moguće otvaranje neke priče iz prošlosti na potpuno nov način.

Rak
Rakovi će želeti da čuvaju svoju intimu na što lepši način. Zauzeti će imati priliku da učvrste odnos tako što će provoditi što više vremena zajedno, dok će solo igrači imati šansu da u blizini svoje kuće ili putem porodice upozna svoju srodnu dušu.

Lav
Prijatni razgovori, lagane teme i možda neki dogovori koji potencijalno grade zajedničku budućnost čeka zauzete Lavove. Singl pripadnike očekuje neko prijatan i lep na nekom kraćem putu ili putem nekog prijatelja. Nećete ni znati šta vas je snašlo!

Devica
Najpoznatiji planeri horoskopa će imati više intimnijih trenutaka nego inače, a sve na inistiranje partnera. Usamljene Device čeka poznanstvo u nekom kafiću koji nije tako bučan. Biče upravo ono što najviše volite – intelektualni razgovori uz šarm i prefinjenu duhovitost.

Vaga
Vage će naravno blistati i pokazati svoje najbolje strane. Zauzeti pripadnici znaka će možda odrediti datum venčanja ili dobiti verenički prsten. Oni koji su već u braku će uživati u pažnji partnera. Solo Vage očekuje poveći red udvarača, specijalno starijih. Postoji mogućnost da obnove neku staru priču.

Škorpija
Zauzetim Škorpijama Venera donosi dosta potencijalnih mogućnosti za zajedničko maštarenje, a možda čak i dalek put. Trebalo bi da se pripaze lakih flertova koji vode u zabranjene vode kada su veze u piatnju. Solo Škorpije neka očekuju nekoga ko će biti stidljiv, a neko vreme će kriti da im se neko svideo.

Strelac
Strelčevi ne moraju da brinu kada je ljubav u pitanju tokom avgusta. Zauzeti će konaćno pronaći sredinu sa stalnim partnerom, a ključ svega će biti prijateljski odnos. Solo igrači će moći da razmotre ljubavni odnos sa nekim prijateljem ili sa nekim koga oni vide kao prijatelja. U svakom slučaju neće biti dosadno.

Jarac
Mnogi Jarčevi će ozvaničiti svoj status ili će dobiti status koji već dugo žele, ovo se specijalno odnosi na zauzete pripadnike znaka. Kroz brak ili vezu nekeočekuje napredovanje na polju karijere. Solo pripadnici blistaju i pokazuju svoje najjače atribute. Biće viđeni i poštovani od strane suprotnog pola.

Vodolija
Zauzete Vodolije dovode u red malo odnos sa partnerom i dobijaju predah dok traju svi napeti aspekti. Partner možda potregne priču nekog putovanja koje bi donelo malo smirivanja u vezi. Solo Vodolije očekuje neko ko se sprema na dalek put ili neko ko se doškolava u inostrastvu.

Ribe
Zauzete Ribe očekuje mnogo seksa i produbljivanja intime. Mnogi će udružiti finansije i praviti planove za budućnost. Solo Ribe čeka potencijalno neko zauzet ili neko ko je opasno ljubomoran, dok neke može zadesiti ljubav sa nekim ko je upravo prekinuo vezu. Neće biti jednolično, to je sigurno.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...