Stiže Pun Mesec u Ribama, najizazovnije će biti Devicama, evo i zašto!

Ova Mesečeva mena je  nije do kraja podržana dobrim aspektima tako da su očekivane uznemirenost i nezadovoljstvo.

70

U subotu 14.09.2019.,  nas očekuje pun Mesec u Ribama.
Ova Mesečeva mena je  nije do kraja podržana dobrim aspektima tako da su očekivane uznemirenost i nezadovoljstvo.
Ribe će naravno punim Mesecom u njihovom znaku biti najpogođenije, dok će Device biti izazvane.
Mesec će nam biti tačka oslobođenja energije (opraštanje, otpuštanje i ljubav) koja će se pretvoriti u žrtvovanje koje neophodno. Ukoliko žrtva bude prava, bićemo mnogo više nagrađeni.
Da vidimo kako to konkretnije izgleda po znakovima.

Ovan
Ovaj pun Mesec ukazuje na potrebu otvaranja emocija koja donose pomoć na svakodnevnom nivou. Pokažite naklonost i ljubav prema onima koje volite i budite im na usluzi.

Bik
Ukoliko pomognete nekom prijatelju ili se odreknete nekih planova zarad nekog posla koji se tiče  lične kreativnosti, očekuju vas veliki proboji na tom planu, a one koji su solo i nova veza.

Blizanci
Pun Mesec u polju karijere ukazuje na nov posao ili preseljenje. Biće potrebno da smanjite očekivanja od novih okolnosti i da energiju prebacite na strpljivost i detaljnost.

Rak
Morate promeniti i smekšati neka uverenje, jer vas ona koče da se izrazite tako da vas svih shvate napravi način. Budite nežniji prema sebi i drugima i stavite se u tuđe cipele bar na kratko.

Lav
Transformciju koju želite dobićete kroz ispoljavanje emocija na nekom dubljem nivou, pa čak i kroz seks. Sve što podelite sa partnerom, duhovno ili materijalno, vratiće vam u vidu pomoći koja vam je preko potrebna.

Devica
Osnaživanje ili briga? To ćete sami odlučiti, a pre toga iskažite sve što osećate partneru i prihvatite da odnos može biti nežan i prisan. Popustite kočnice.

Vaga
Pun mesec preko vaše kuće zdravlja i posla može doneti „čistku“ toksina i loših odnosa kroz posao i svakodnevnicu. Odreknite se loših navika i ljudi.

Škorpija
Planovi koje imate sa partnerom neka budu što slobodniji i bez opakih granica. Prepustite se i uživajte jer vas nakon toga očekuje dosta stabilnija emotivna situacija koja je dugo bila na staklenim nogama.

Strelac
Svu svoju energiju utrošite na dom i porodicu. Tamo ćete se osećati lepo i prijatno, a to će vam dati priliku da se ponovo povežete sa nekima sa kojima su odnosi bili lošiji.

Jarac
Iskazivaćete svoje misli na najautentičniji način. Zbog ovoga očekujte dosta opušteniju atmosferu u ljubavnom odnosu i poboljšanje sveukupnih odnosa.

Vodolija
Pun Mesec, koji pada u vaše polje ljubavi prema sebi i polje ličnih resursa  govori o konačnoj ljubavi koju počinjete da gajite na pravi način prema sebi, a očekujte i da se  ubrzo porpavi i finansijko stanje koje je nestabilno u poslednje vreme.

Ribe
Ovaj pun Mesec će u potpunosti da vas regeneriše i pridigne. Dobićete veliku količinu energije koja će vam podići samopuzdanje i čvrstinu karaktera. Očekujeu vas lepi momenti sa partnerom.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...