Bastać o zameni kocki na Trgu: Vesić se hvalio kako niko nikad ništa bolje i funkcionalnije nije napravio

528

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać ocenio je da se razmere „nestručnosti, bahatosti i korumpiranosti režima najbolje vide na Trgu Republike koji se već raspada“ i pozvao zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da obezbedi građanima uvid u knjige nadzora kako bi se „tačno utvrdilo ko je kriv za materijalnu štetu koju trpe na svojim prevoznim sredstvima“.

Bastać je pozvao Vesića da informiše javnost „ko je od kumova čoveka koji se predstavlja kao predsednik Srbije sekao kamen na Trgu“.

Vesić: Kocke na Trgu biće presložene zbog žalbi građana da su neravne

„Vesić Goran nastavlja da se krije od građana, pa u vanrednu inspekciju, koju je napravio zajedno sa svojim privatnim arhitektom, ide pre šest sati ujutru. U toj inspekciji on je utvrdio da su radovi izvedeni loše, kao i da je projektant zaboravio čitave kategorije saobraćaja i sve to samo deset dana nakon što se hvalio kako niko nikad ništa lepše, bolje i funkcionalnije nije napravio“, naveo je Bastać u pisanoj izjavi.

Zamenik gradonačelnika Beograda naložio je izvođaču radova na Trgu Republike da u roku od 35 do 40 dana zameni sve kocke na kolovozu oko Trga o svom trošku i bez zaustavljanja saobraćaja.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...