Milan Radoičić tužio Radu Trajković zbog „povrede ugleda i časti“, ona će se ovako braniti

106

Potpredsednik Srpske liste kojeg kosovsko tužilaštvo sumnjiči za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, Milan Radoičić, podneo je tužbu Višem sudu u Beogradu protiv predsednice Evropskog pokreta Srba sa Kosova, Rade Trajković, zbog povrede ugleda i časti, prenosi KoSSev.

Ovo je saopštila Rada Trajković na svom Tviter profilu, navodeći da će se braniti „poligrafom“, a potvrdio je i Radoičić u razgovoru za KoSSev.

„Tačno je“, kratko je odgovorio ne želeći dalje da za KoSSev komentariše.

Rada Trajković je u više navrata u medijima javno označavala Radoičića kao osobu odgovornu za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića. Istovremeno kritikovala je i srpske pravosudne organe zbog toga što su, kako je ona to objasnila, štitili Radoičića od kosovskih istražnih organa koji za njime tragaju još od novembra prošle godine kada je u Severnoj Mitrovici izbegao hapšenje.

“ Radoičić se nalazi na međunarodnoj poternici, njegov jatak je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Oni ne žele, iako su priznali institucije pravosuđa Kosova, da Radoičić dođe i dokaže svoju nevinost, da skine sa sebe hipoteku Srbina koji je učestvovao u organizaciji ubistva najčestitijeg među nama“, kazala je Trajković nedavno gostujući na N1.

Izvor KoSSev
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...