Ribe su potpuno okrenute ka partnerima, dok bi Vage trebalo da obrate pažnju na sopstveno telo

Dnevni horoskop za 13.09.2019.

106

Ovan
Izražena vam je jaka želja za uspehom i gledate kako i na koji način da postignete sve što želite što pre. Pre nego se bacite na postizanje cilja, obratite pažnju na finansije.

Bik
Vi bi trebalo da se radujete najviše predstojećim događajima. Danas vam je energija poprilično velik, pa je iskoristite da pomognete drugim, a sebe da usrećite.

Bliznaci
Ovaj dan iskoristite da radite na svojoj karijeri. Muče vas silne obaveze, ali ne zaboravite da se trud i zalaganje uvek isplate.

Rak
Napravite prostora za nešto novo, specijalno za nešto novo u porodici. Budite smireni jer vam je potrebna koncentracija na najvišem nivou.

Lav
Ovo je dana kada vaši najbliži prijatelji, ali i porodica igraju bitnu ulogu u vašem životu. Komunikacija je izuzetno bitna tokom današnjeg dana, ne propustite da saslušate svakoga ko vam se obrati.

Devica
Danas vam je izražena intuicija koja vam upravo govori ko i šta krije od vas. Ne ignorišite ovaj osećaj, ali i ne reagujte impulsivno.

Vaga
Trebalo da se fokusirate na svoje telo i navike kojima pomalo odmažete sebi. Radite na prevenciji jer nijedan znak ne bi trebalo da zanemarite.

Škorpija
Zanemarili ste jedan od bitnijih delova vaše ličnosti, a to je libido. Poradite na tome uz partnera ili sam i prepustite se čarima Venere koja vam sada pomaže u svemu ovome.

Strelac
Danas dozvolite sebi opuštanje uz maštanje i vizuelizaciju neke svoje budućnosti pa makar ona bila skroz nerealna. Postavite sebi neke ciljeve i idite ka njima.

Jarac
Potrudite se da ovaj dan posvetite samo stvarima koje volite. Ne zanemarujte unutrašnje potrebe, vaše unutrašnje dete ima želje koje mu morate ispuniti.

Vodolija
Zvezde danas najjače utiču na vas. Imate želju da se oslobodite svega što vas vuče na dno i ta želja je toliko jaka da ne mislite ni na šta drugo.

Ribe
Veza ili brak su danas u fokusu. Obratite dobro pažnju na svoje postupke jer u suprotnom neće se dobro završiti po vas, a problem neće nestati tako lako.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...