Vesić: Kocke na Trgu biće presložene zbog žalbi građana da su neravne

257

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će granitne kocke na kolovozu oko Trga Republike u Beogradu, na koje su se gradjani žalil zbog neravnina, biti presložene.

Kako je Vesić kazao, preslagivanje kocki će biti radjeno o trošku firme „Strabag“, koja je izvodjač radova na Trgu Repbulike, a za realizaciju izvodjač je dobio izmedju 35 i 40 dana.

„Dobili smo žalbe udruženja biciklista, udruženja motociklista žalili su se na neravnine na kolovozu oko Trga. Danas sam otišao da proverim te primedbe i utvrdjeno je da projektanti nisu razmišljali da postoji neko osim automobilista“, kazao je Vesić tokom gostovanja na televiziji „Pink“.

On je dodao da će preslaganje biti vršeno tokom noći te da zaustavljanja saobraćaja neće biti.

Bastać: Vesić da saopšti ko je kriv za štetu koju građani trpe na prevoznim sredstvima na Trgu

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać ocenio je danas da se razmere „nestručnosti, bahatosti i korumpiranosti režima“ najbolje vide na Trgu Republike koji se već raspada i pozvao zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da obezbedi gradjanima uvid u knjige nadzora kako bi se „tačno utvrdilo ko je kriv za materijalnu štetu koju trpe na svojim prevoznim sredstvima“.

Bastać je pozvao Vesića da informiše javnost „ko je od kumova čoveka koji se predstavlja kao predsednik Srbije sekao kamen na Trgu“.

„Vesić Goran nastavlja da se krije od gradjana, pa u vanrednu inspekciju štete, koju je napravio  zajedno sa svojim privatnim arhitektom, ide pre šest sati ujutru. U toj inspekciji on je utvrdio da su radovi izvedeni loše, kao i da je projektant zaboravio čitave kategorije saobraćaja i sve to samo deset dana nakon što se hvalio kako niko nikad ništa lepše, bolje i funkcionalnije nije napravio“, naveo je Bastać u pisanoj izjavi.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...