Zaplenjena velika količina droge, ministar obećao nagrade

91

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je, povodom zaplene tone i po marihuane na Gradini, da je reč o jednoj od najvećih zaplena koju je srpska policija imala u poslednjih desetak godina, piše 021.rs.

„Želim da pohvalim ozbiljan trud pripadnika granične policije koji su napornim višemesečnim radom došli do informacija čiji je rezultat ova velika zaplena. Reč je o nastavku borbe protiv narko-trafikinga i drago mi je da policija vraća poverenje građana i da je vrlo ozbiljna kada je reč o sklanjanju droge sa naših ulica“, naveo je ministar.

On je poručio pripadnicima policije da nastave sa ovim operacijama i da se do kraja godine još snažnije obračunaju sa narko-trafikingom.

„Zbog ove velike akcije i dobro primenjenog policijsko-obaveštajnog modela i svega onoga na čemu se naporno radi u Direkciji policije, uručiću nagradu direktoru policije, načelniku Uprave granične policije, ali i svima onima koji su učestvovali u ovoj akciji“, rekao je ministar.

Policija je na graničnom prelazu Gradina, u kamionu koji je vozio D.P. (44), pronašla marihuanu koja se nalazila u džakovima među stočnom hranom.

Izvor 021.rs
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...