Ne znate šta da obučete danas? Astrologija ima rešenje!

72

Ponedeljak

Ponedeljak, prvi dan u nedelji je Mesečev dan i idealan je za ipoljavanje emocija. Mesec vlada sivom, srebrnom i nekim nijansama bež boje.
Takođe, preporučljivo je da ponedeljkom nosite nešto u bojama ili materijalima koje imaju na sebi boje svetlijeg uglja ili golubijeg sivog .


Utorak

Utorak je dan kojim vlada Mars što znači da su sve  nijanse crvene prihvatljive. Dan pod vladavinom planete rata i borbe bi bilo najbolje iskoristiti za vežbanje i teretanu. Military izgledtakođe ide uz ovaj dan.

Sreda
Sreda je dan za komunikaciju i povezivanje što znači da ovim danom vlada Merkur. Izuzetno je dobar za sastanke i ugovaranje. Od boja preporučljive su bledo žuta, tamnija bež ili ipak nežno roze.

Četvrtak

Jupiterov dan je četvrtak. Ovo je dan za učenje, pisanje, predavanje i dan za duhovno povezivanje.

Slobodno obucite četvrtkom farmerke, nešto ljubičasto (majicu, šal i sl) i neka nešto na vama bude široko, karneri, rukavi ili nogavice.

Petak

Venerin dan, petak, iskoristite da se družite , flertujete i uživate. Preporučljive boje su pastelne, pink, prugasti materijali i obavezan je nakit.
Elegantnija garderoba ide uz ovaj dan, ali ne prestroga. Neka lepršava haljina i jednostavne sandale su idealna kombinacija.
 

Subota

Subota je pod vladavinom Saturna. Boje idu od crne do svih nijansi braon i tamno zelene.
Naglasak je na klasičnom kroju, pa bilo da je haljina ili neki opušteniji modni komad u pitanju. Saturnov dan iskoristite za pokazivanje zrelosti i ispunjavanju obeveza koje su zaostale.


Nedelja

Poslednji dan u nedelji je pod vladarstvom Sunca i tokom ovog dana sijajate kao Sunce. Budite u nijansama jarko crvene, neon, žute i narandžaste.
Obavezno nosite naočare za Sunce i dan posvetite lenjstvovanju i prepuštanju svemu što vas čini zadovoljnim.
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...