Kiša i špic ovog jutra stvaraju gužve u saobraćaju

161

Jutarnji špic i kiša koja pada od jutros otežali su saobraćaj širom prestonice i doveli do velikih kolona u pojedinim delovima grada, javljaju taksisti, piše Blic.

„Krug Slavije i sve okolne ulice trenutno su optrećene i tu se saobraćaj odvija veoma usporeno. Razlog tome, pored navedenih, je i taj što se trolejbusi sada okreću na Slaviji, pa se satim tim stvorio problem u Nemanjinoj, Beogradskoj i Makenzijevoj ulici“, rekli su iz Žutog taksija.

Kiša i mokar kolovoz usporili su saobraćaj i preko Gazele, gde se vozila preko auto-puta do aerodroma kreću usporeno, a slična je situacija i na potezu od Novog Beograda preko Brankovog mosta, Terazijski tunel pa dalje ka Makedonskoj, gde vozila stoje u kolonama.

Gužve su i na Trgu republike, Francuskoj kao i u Dušanovoj.

Kako javljaju čitaoci, pojačan saobraćaj je i na Sajmu iz pravca Banovog brda ka gradu, i ceo potez od Ada Mola do Mostara i uključenja u Ulicu kneza Miloša.

Vozila se tu kreću ali znatno sporije u odnosu na prosečan deo dana. Međutim, na samom Banovom brdu, zakrčene su i male i velike ulice, jer kako kaže čitalac, „čim padne kiša nastane haos“.

Velike gužve bile su na Pančevačkom mostu u pravcu ka gradu, ali se situacija sada stabilizovala, pa je primetno, tek, nešto više vozila.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...