Saturn u kvadratu sa Merkurom donosi nagle i nepromišljene poteze i odluke!

95

Merkur u Vagi predstavlja prijatnog sagovornika i diplomatičan pristup. Ljudi sa Merkurom u Vagi često imaju prijatan glas koji smiruje.

Pošto je Vaga znak partnerstva i veza, onda ćemo tokom Merkurovog tranzita kroz ovaj znak upravo pretresati i analizirati ovo polje.

Vaga predstavlja početak jeseni, a Merkur je simbol analize i razgovora pa ovaj aspekt može nekome doneti otvaranje i razgovor na temu ljubavi, odnosa i emocija.

Na samom ulasku u znak Vage Merkur će napraviti neprijatan odnos sa Saturnom koji će nam doneti potrebu da se više udubimo u neku problematiku, da ostvarimo veću koncentraciju i prevaziđemo barijere u komunikaciji sa nekim bliskim.

Takođe, sam aspekt može doneti ishitrene odluke donesene pod pritiskom koje nikako ne mogu biti dobre po nas.

Ovan
Morate postati fleksibilniji i ne možete očekivati brza rešenje, specijalno ne u ovom periodu. Komunikacija sa partnerom je ključ za trenutne blokade u odnosu.

Bik
Dobićete jasne odgovore šta je potrebno da promenite i šta zavisi samo od vas. Neki zdravstveni problemi mogu da se oduže.

Blizanac
Moraćete da uložite malo više energije u sve što radite. Ovo je vaša prilika da ostvarite jaču koncentraciju, specijalno ako morate da radite veoma ozbiljno i vredno.

Rak
Biće dosta ozbiljnijih razgovora gde ćete vi ili partner insistirati na konačnim odlukama, specijalno o budućnosti veze. Shvatite ovo vrlo ozbiljno, ali ne žurite i ne shvatajte sve lično.

Lav
Bićete izazvani nekim restrikcijama, specijalno u tome šta je prihvatljivo, a šta ne u komunikaciji. Ukoliko planirate i idete na put, da znate da će biti nekih odlaganja.

Devica
Moraćete malo više da radite nego što ste prvobitno planirali. Biće izazovnih situacija sa novcem koje će se odraziti na vaše samopuzdanje.

Vaga
Koliko god da je težak aspekt i ide preko vašeg znaka, imaće ipak pozitivniji uticaj na vas. Imaćete potrebu da se otvorite po pitanju nekog problema koji vas dugo muči, a tiče se doma i porodice.

Škorpija
Bićete limitirani povodom otvaranja prema spoljenjem svetu. Imaćete jaku potrebu da se zatvorite, a to vam može doneti negativnu energiju i crne misli.

Strelac
Specifična konverzacija će možda vratiti neke stare strahove u prvi plan. Brinete za budućnost pod ovim aspektom, a sa partnerom vas čeka zahlađenje u donosu.

Jarac
Osećaćete se kao da ste pod nekim restrikcijama na poslu. Bilo bi dobro da energiju preusmerite na rad i ideje, a ne na konflikte sa nadređenima.

Vodolija
Nećete biti najbolje shvaćeni pa bi bilo dobro da se izražavate u što kraćoj formi. NIje vreme za planiranje.

Ribe
Aspekt će jasno pokazati šta ste i koliko ste dužni. Takođe, ova aspektura govori o tome da kako očekujete od nekoga mnogo, ali se na kraju razočaravate.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...