Škorpije se okreću sebi, dok su Bikovi samo koncentrisani na jednu temu

Dnevni horoskop za 20.09.2019.

92

Ovan
Dan vam je pun maštarija po pitanju partnera ili simpatije pa vas to umiruje. Na trenutke mislite o nekim porodičnim problemima koje nista još rešili.

Bik
Hteli ili ne dan ćete provesti tako što ćete biti koncentrisani na pratnera. Postoji mogućnost da će biti napeto, ali to ne mora da znači da neće biti lepo.

Blizanac
Problemi na poslu vas danas opterećuju do te mere da razmišljate da li da se sutra pojavite u kancelariji. Mngo ste tvrdoglavi po pitanju nekog prijatelja ili nekog drugog bliskog ko želi mirno da vam priđe urpkos nesporazumima.

Rak
Blizu ste odluke da nešto isečete iz života, a nekako intuitivno znate da će se priča i osoba samo iznova vratiti u vaš život.
Pustite dan da prođe bez velikih i jakih reči.

Lav
Muče vas razmišljanja koja su bespotrebna, dok vas realna situacija baca na problem sa početka aprila i daje vam drugu šansu da to popravite. Spremite se neočekivao ubrzanje na poslu.

Devica
Danas potencijalno možete da uspostavite dobar kontakt sa osobom koja vam je baš draga. Ne potcenjujte svoje mogućnosti i ono koliko vredite.

Vaga
Danas pucate od kreativnosti i elana koje prenosite na polje posla, ali i partnerstva. Nekom prijatelju je potrebna pomoć, ali se uporno brani od vaših pokušaja da uradite bilo šta po tom pitanju.

Škorpija
Izgubili ste prethodnih dana dragocenu energiju na tuđe probleme, pa se sada lagano okrećete sebi. Pazite se da ne skliznete u vašu omiljenu disciplinu- samodovoljnost.

Strelac
Blizu ste odluke da nešto isečete iz života, a nekako intuitivno znate da će se priča i osoba samo iznova vratiti u vaš život.
Pustite dan da prođe bez velikih i jakih reči.

Jarac
Ako vas rastužuje trenutno priča nekog prijatelja ili rođaka, ne brinite niste patetični, već preosetljivi ovih dana. Imate nerealne i loše procene po pitanju finansija.

Vodolija
Današnje rasploženje vam kvari partner koji se ponaša nezainteresovano što vas po koji put izbacuje iz takta. Šta god pokušali da ga naterate danas, neće vam uspeti. Bolje se povucite.

Ribe
Očekuje vas izuzetna finansijska pogodnost koju ne smete propustiti. Očekujete pomoć sa strane, a trebalo bi da se oslonite samo na sebe.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...