Vučić posetio porodicu žene koja je stradala u nesreći na naplatnoj rampi, evo šta im je rekao

1.056

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić  rekao je da je juče posetio porodicu Stanke Gligorijević, koja je nastradala u nesreći na naplatnoj rampi Doljevac, kada je auto u kom se nalazio direktor Koridora Zoran Babić, udarilo u njeno vozilo.

„Moj je posao bio da joj izrazim saučešće, prošlo je toliko vremena i to nije uradio onaj koji je trebalo“,  rekao je predsednik gostujući u jutarnjem programu televizije Pink.

On je rekao da Babić nije otišao da poseti porodicu nastradale žene, što on ne može da razume, i naglasio da je uvek spreman da zaštiti svoje saradnike, ali da ovakve stvari ne želi da krije.

Vučić je kazao da je ponudio suprugu Stanike Gligorijević da vidi snimak nesreće i da ga je upozorio da je snimak stravičan i da ne može da razume zašto je auto tolikom brzinom uleteo na naplatnu rampu.

On je rekao da ne razume Babića koji nije mogao da ode do porodice Gligorijević već je saučešće samo izjavio telefonom.

„Stigao si da odeš u Grčku, Brione i Minhen a nisi u Knjaževac“, rekao je Vučić, nabrajajući mesta na kojima je sve tokom leta bio Babić.

Kako je objavljeno na sajtu lista  “Blic”, Vučić je tokom nenajavljenog obilaska Srbije u okolini Knjaževca posetio porodicu Gligorijević – Stanikinog supruga Velimira, sinove Milutina i Aleksandra i svekrvu Dragicu.

Prema navodima lista, Vučić je razgovarao sa Gligorijevićem o tome kako može da se pomogne njemu i sinovima.

Obećao im je pomoć, rekao je neimenovani izvor lista.

„Blic“ navodi i da se Velimir Gligorijević nije javljao listu na telefon za komentar.

 

 

Izvor Telegraf, Blic, Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...